Germanos - campanie TV cu 8 noi spoturi cu Daniel Buzdugan afaceri romania

etichete afaceri:
kerry  scazut  link  serialului  ancheta  recastigat  ritm  aline  cautat  reglementate  florilor  perfectleasing  newtown  geografice  5200  julietta  sme  brasov  fidelizeze  aboneaz  callpoint  urmareste  sfantul  subsol  timo  exclusivitate  ckd  distributie  csr   

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Germanos - campanie TV cu 8 noi spoturi cu Daniel Buzdugan

sursa: www.smartfinancial.ro
Compania Germanos a lansat in aceasta vara o noua campanie de promovare. "Spoturile amuzante reamintesc de tehnologia de altadătă, subliniind totodată expertiza reţelei de retail in consultanţă pe tehnologie şi in gama de produse de ultimă generaţie oferite. Ca şi in campaniile precedente, Daniel Buzdugan este personajul principal din poveste", spun oficialii companiei, citati de www.SMARTfinancial.ro.

Anii `70, `80 si `90 au fost reinviaţi in cele 8 spoturi noi in care se face o comparaţie intre tehnologia folosită in acei ani şi noile tehnologii din zilele noastre. Clienţii beneficiază azi de ultimele noutăţi tehnologice, de servicii şi produse de ultima oră oferite de consultanţii de vanzări Germanos, mai spun reprezentantii companiei.

Aparatul foto cu diapozitiv şi programele TV de la bulgari vizionate cu bruiaje sunt doar cateva amintiri din trecutul romanilor pe care Buzdugan le transformă in situaţii comice, păstrand tonul amuzant al campaniilor precendente TV Germanos. Spoturile au fost filmate in luna iunie, pe parcursul a doar trei zile şi o noapte.

"Ceea ce a definit dintotdeauna comunicarea Germanos a fost abordarea prietenoasă şi apropierea de consumator şi nevoile sale. Prin noua campanie continuăm acest drum, pornind de la informaţiile primite de la consumatorii noştri, care apreciază expertiza şi gama largă de produse pe care le pot găsi in oricare magazin Germanos", a declarat Ştefania Creaţă, Senior Brand Manager Germanos Telecom Romania.

Campania TV a fost realizată in parteneriat cu echipa Ogilvy Romania şi va rula pană la finalul anului 2010.

"Ideea campaniei s-a conturat pornind de la faptul că evoluţia tehnologiei a rezolvat numeroase probleme, uneori hilare, cu care ne confruntăm in trecut. Situaţiile reprezentate in spoturi sunt inspirate din episoade care erau reale şi comune in urmă cu 20 sau 30 de ani, tipice pentru spaţiul romanesc, in care fiecare dintre noi se poate regăsi", a declarat Raluca Petrescu, Account Director Ogilvy Romania.

Echipa Ogilvy care a contribuit la realizarea aceastei campanii este formată din: Albert Nica - Executive Creative Director; Anca Ungureanu - Art Director; Alexandru Bădărău - Copywriter; Raluca Petrescu - Account Director; Andreea Bahrin - Account Manager; Cristian Şerban - AV Producer.

Din partea Germanos, echipa care a coordonat realizarea campaniei este formată din: Costas Kapetanopoulos - Marketing & Communication Director; Dana Bursuc - Senior Marketing Communication Manager; Stefania Creaţă - Senior Brand Manager; Daniela Şotingeanu - Marketing Coordinator.