Genesys Systems a anuntat obtinerea certificarii Microsoft Solution Provider afaceri romania

etichete afaceri:
inchiriabili  contemporana  renegocierii  mysql  comandate  reflect  dunareni  atributele  vadit  flex2  geoagiu  prevenirii  continutului  temeti  directionati  thailanda  termene  scil  unirii  agricole  primit  nectarurile  zis  aerotravel  incasarile  aceluiasi  compacte  perene  uneia  transmisiunile 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Genesys Systems a anuntat obtinerea certificarii Microsoft Solution Provider

sursa: www.smartfinancial.ro
Compania Genesys Systems, Microsoft GOLD Certified Partner, a anuntat obtinerea certificarii Microsoft Solution Provider pentru solutiile de business Microsoft Dynamics CRM si Microsoft Dynamics AX.

Microsoft Dynamics CRM 4.0 este o solutie CRM completa, care ofera profesionistilor din vanzari si relatii cu clientii toate instrumentele necesare pentru a crea si mentine o imagine clara asupra clientilor, de la primul contact pana la efectuarea tranzactiei si serviciile post vanzare. Cu module pentru vanzari, marketing si relatiii cu clientii, Microsoft Dynamics CRM ofera o solutie rapida, flexibila si eficienta, care aduce imbunatatiri ale activitatii organizatiilor.

"Microsoft Dynamics AX (fostul Microsoft Axapta) este o solutie ERP destinata companiilor medii si mari, pentru automatizarea si fluidizarea proceselor financiare, contabile, a relatiilor cu clientii, a resurselor umane si a managementului lantului de furnizori. Microsoft Dynamics AX poate sa creasca productivitatea angajatilor, sa ajute organizatia sa se adapteze la schimbari si sa optimizeze conectarea cu filialele globale, cu clientii si cu partenerii de business. Solutia se integreaza in mod natural cu produsele Microsoft, astfel incat baza de cunostinte tehnologice care este deja utilizata sa poata fi pusa in continuare in practica", se mentioneaza intr-un comunicat de presa transmis ziarului financiar exclusiv electronic www.SMARTfinancial.ro.

"Beneficiile obtinute ca urmare a recentelor certificari Microsoft Solution Provider si sustinerea din partea Microsoft pe care o implica acest parteneriat se adauga la suita de abilitati tehnice si de business, care garanteaza faptul ca echipa Genesys Systems poate oferi suport total clientilor si potentialilor clienti care doresc sa implementeze o solutie de business bazata pe tehnologie Microsoft", a declarat Sorin Baltag, CEO, Genesys Systems.

Genesys Systems este unul dintre cei mai importanti furnizori IT&C de solutii, servicii, sisteme si software din Romania. Infiintata in 1994 si certificata ISO 9001, compania are in prezent peste 100 de angajati, iar cifra de afaceri a companiei a inregistrat in ultimii 3 ani o crestere anuala constanta de peste 50%. In cei 13 ani de activitate, Genesys Systems si-a dezvoltat competente in cele 4 directii strategice, componente de baza ale conceptului 4S: solutii complexe pentru companii si institutii mari, solutii pentru IMM-uri; servicii profesionale pentru o gama larga de produse IT&C; sisteme - proiecte nationale si regionale de anvergura bazate pe sisteme integrate sau standard; software - produse proprii si aplicatii dezvoltate la cerere.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©