General Industry SA implementeaza SeniorERP afaceri romania

etichete afaceri:
putere  sosului  grade  flux  partenere  ix35  tra  rubricile  dans  montane  mercurului  scotian  codazzi  veterinare  actioneaza  buna  telecomanda  first  8800  antispam  cumparata  concureze  incendieze  urm  mulcahy  keeper  centrul  kyritsis  xi  file 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

General Industry SA implementeaza SeniorERP

sursa: www.smartfinancial.ro
Compania General Industry, companie specializata in importul si distributia de aparataj electric, proiectare si executie de instalatii electrice si automatizari, a ales solutia SeniorERP pentru gestionarea proceselor si resurselor strategice ale companiei.General Industry SA este distribuitor oficial al unor marci de prestigiu in domeniu, ca Schneider Electric, Rehau Polymer, Philips, Osram, Hensel, Phoenix Contact, 3M, Courbi, Haupa.

General Industry are in portofoliu peste 5000 de produse, comercializate catre o larga varietate de clienti. Volumul de facturare este de cca 50 de documente zilnic, avand o medie de 100 de pozitii pe document. SeniorERP inlocuieste in cadrul implementarii vechea aplicatie utilizata de companie, care nu mai putea satisface nivelul de complexitate la care au ajuns operatiunile companiei.

Principalele beneficii imediate asteptate in urma implementarii sunt extinderea masiva a numarului de functionalitati fata de vechea solutie, integrarea colaborativa a fluxului facturare-validare-stocuri si o crestere a vitezei de lucru pe procese. De asemenea, va creste usurinta in obtinerea de rapoarte diverse precum si siguranta informatiilor stocate in sistem, pentru a asigura un flux neintrerupt in activitatile companiei.

Infiintata in 1996, SC General Industry SA este o companie specializata in distributia de aparataj electric, proiectare si executie de instalatii electrice si automatizari. Intre serviciile oferite de companiei, se regasesc: consultanta tehnica de specialitate; proiectare si configurare computerizata; tablouri electrice; instalatii de automatizare. Sc General Industry SA are implementat si mentine un sistem de asigurare a calitatii conform Standardului S.R.-EN-ISO 9001/2000, certificat de Societatea Romana de Asigurarea Calitatii (S.R.A.C.) si I.Q.NET. General Industry SA este distribuitor oficial al marcilor Schneider Electric, Rehau Polymer, Philips, Osram, Hensel, Phoenix Contact, 3M, Courbi, Haupa.

SeniorERP este o solutie ce fluidizeaza procesele de afaceri prin integrarea acestora si oferirea de posibilitati extinse de control asupra diversilor indicatori critici ai afacerii: Indicatori logistici (ex: Timpi pregatire comanda; Grad incarcare parc auto; Rotatia stocurilor) sau indicatori de vanzari (ex: Numar documente; Valoare medie document; Adaos comercial/rata profitului; Numar pozitii pe document; Numar produse vandute; Numar clienti activi; Perioada medie de incasare; Grad de neincasare; Volum retururi; Discount mediu etc.).

SeniorERP este o aplicatie dezvoltata pe platforma .NET 3.0 si MS SQL Server 2005 si foloseste ca platforma de comunicare Windows Communication Foundation, considerata a fi noul standard pentru lumea aplicatiilor de management al afacerilor. SeniorERP este disponibil si in versiunea destinata platformei Windows Server 2008, cel mai avansat sistem de operare Windows Server de pana acum, conceput sa stea la baza urmatoarei generatii de retele, aplicatii si servicii web.

Odata cu implementarea SeniorERP pe noua platforma, avand avantajul finalizarii transferului clientilor pe sistemul de baze de date SQL Server 2005, se deschid noi capabilitati de dezvoltare, livrare si administrare de functionalitati, confortul unei retele securizate si cresterea eficientei tehnologice a organizatiei, in conditiile reducerii semnificative a costurilor de intretinere.

Aplicatia integreaza de asemenea tehnologia ClickOnce dezvoltata de Microsoft, ce ofera beneficii extinse si costuri reduse pentru upgrade si deployment.

SeniorERP are o arhitectura modulara, formata din: Modul Contabilitate, Modul Mijloace Fixe, Modul WMS, Modul Logistica, Modul Parc Auto, Modul Controlling, Modul Aprovizionare, Modul Vanzari, Mosul SFA, Modul Preturi, Modul Stocuri, Modul Productie, Modul Trezorerie, Modul Abonamente, Modul Analize Manageriale, Modul Spatiu de Lucru, Modul Administrare.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©