GEFCO aniverseaza 10 ani in Romania si isi confirma pozitia de lider pe piata de logistica afaceri romania

etichete afaceri:
rugvity  acesta  accesoriilor  permite  explorare  sanatatea  asociatii  indo  eit  desc  scip  coordinator  elizeu  mutari  prajituri  tensiunile  infuzie  unite  noxe  ate  segmente  elite  rent  motiva  teleroute  ecdl  familiarizat  concepute  suporturilor  metalice 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

GEFCO aniverseaza 10 ani in Romania si isi confirma pozitia de lider pe piata de logistica

sursa: www.smartfinancial.ro
GEFCO Romania, filiala grupului GEFCO, sărbătoreste un deceniu de activitate si isi consolidează pozitia de al doilea cel mai mare furnizor de servicii logistice din tară. GEFCO Romania a raportat o cifră de afaceri de 52 milioane de euro pentru 2014, reprezentand o crestere de 10% fată de 2013 si de 10 ori mai mult fată de primul an de activitate. Luc Nadal, Presedintele Consiliului de administratie GEFCO, a declarat: "Povestea de succes a GEFCO Romania demonstrează capacitatea Grupului de a răspunde celor mai dificile si complexe nevoi ale clientilor săi din intreaga lume, construind pentru ei solutii complete pentru lantul de aprovizionare, care le imbunătătesc competitivitatea si le adaugă plus valoare. Această aniversare de 10 ani este, de asemenea, o oportunitate de a recunoaste munca excelentă a echipelor GEFCO Romania, care sunt pe deplin dedicate clientilor si vizează excelenta operatională."

Aniversarea celor 10 ani de activitate a GEFCO Romania a fost marcată printr-un eveniment de presă la care au participat Luc Nadal, Presedintele Consiliului de administratie GEFCO, Pierre-Jean Lorrain, Director pentru regiunea Europa Centrală, Balcani si Orientul Mijlociu, Jérôme Chevrolet, Area Manager Balcani si Director general al GEFCO Romania si Bulgaria, precum si jurnalisti de la cele mai importante canale media.

De la inaugurarea in 2005, filiala locală a grupului GEFCO a crescut constant. După numai un an de prezentă in Romania, compania a reusit să isi dubleze cifra de afaceri de la 5,2 milioane de euro in 2006 la 11,9 milioane Euro in 2007, iar numărul de salariati de la 16 la 34. În 2014, GEFCO Romania a avut o cifra de afaceri de 52 milioane de euro si 106 angajati.

GEFCO Romania este al doilea cel mai mare operator logistic după cifra de afaceri si unul dintre cei mai importanti furnizori pentru industria auto locală, oferind o expertiză 360 de grade in managementul lantului de aprovizionare pentru cei peste 300 de clienti. Pozitia sa de lider in logistica auto este demonstrată de faptul că filiala romanească operează transportul pentru o treime din totalul vehiculelor produse in Romania.

"Subsidiara din Romania continuă să crească in fiecare an, intr-un mediu in continuă schimbare si plin de provocări. GEFCO Romania este al doilea cel mai mare operator logistic de pe piată si dezvoltă in mod constant solutii inovative si competitive, bazandu-se pe o expertiză solidă si indelungată in domeniul logisticii auto si o cunoastere profundă a sectoarelor industriale strategice, cum ar fi electrocasnicele si electronicele. Solutiile noastre multimodale includ utilizarea celor 8 platforme existente la nivel national, precum si accesul direct la Marea Neagră prin portul Constanta,ce conferă clientilor si partenerilor nostri variante strategice pentru dezvoltarea comertului maritim. a declarat Jérôme Chevrolet.

GEFCO Romania datorează succesul dedicării constante pentru intrunirea asteptărilor clientilor actuali, concomitent cu identificarea oportunitătilor de crestere. În 2014, activitatea de Logistică pentru Vehicule Finite (FVL), competenta de bază a GEFCO, a raportat o crestere importantă, GEFCO Romania transportand 155.000 de vehicule finite. Linia de business FVL se adresează producătorilor auto, precum si importatorilor si distribuitorilor, oferind o gamă largă de solutii, de la scheme de transport simple la solutii multimodale de optimizare. Cresterea afacerii in 2014 este, de asemenea, un rezultat al proiectelor logistice integrate dezvoltate pentru clientii internationali.

Pentru GEFCO Romania, 2014 a insemnat si o oportunitate de a-si consolida pozitia de lider si statutul de partener de incredere. Compania a continuat colaborarea cu IPSO, incepută in 2007, care constă in transportul door-to-door pentru echipamentele John Deere de la fabrica din Germania la distribuitorii din Romania. Totodată, GEFCO Romania si-a reinnoit certificările ISO 9001 si ISO 14001 pentru toate agentiile sale. În plus, GEFCO a extins programul de internship pentru studentii străini si s-a alăturat proiectului de dezvoltare durabilă din zona Transalpina "Clean Waters and Mountains", prin donarea transportului de materiale.

Jérôme Chevrolet, recent numit in functia de director general al filialei din Romania isi propune să mentină ritmul de crestere in 2015, promovand Romania ca un hub regional.

GEFCO Romania este pozitionată intre estul si vestul Europei, in imediata vecinătate a Balcanilor si Orientului Mijlociu si beneficiază de reteaua internatională a GEFCO. Pentru perioada următoare, Grupul are in plan extinderea in regiune, prin deschiderea unor noi filiale in Grecia si Serbia.

Pierre-Jean Lorrain, Director pentru regiunea Europa Centrală, Balcani si Orientul Mijlociu declară: „GEFCO Romania generează 7% din cifra de afaceri regională. Dinamismul GEFCO Romania, alături de avantajele sale strategice, cum ar fi localizarea geografică, care leagă Europa de zona "1520" si Orientul Mijlociu, au ajutat filiala să obtină aceste rezultate pozitive. Există un potential semnificativ de crestere in regiune si vrem să promovăm cat mai mult sinergiile intre tări, pentru a permite companiilor multinationale să isi optimizeze costurile la nivel global. Dezvoltarea in zona "1520" si Asia, adăugarea unor solutii inovative in portofoliul Overseas sunt printre prioritătile noastre de top, pentru a oferi clientilor nostri posibilitatea de a se extinde către zone si activităti comerciale ce pot fi de interes".

În ceea ce priveste grupul GEFCO, obiectivele pentru 2015 sunt unele ambitioase - o crestere de 15% pentru market clients, dezvoltarea afacerii in si cu zona 1520 si concentrarea pe serviciile de Overseas (transport maritim si aerian) si logistică, precum si ambalaje reutilizabile.