GE Energy a deschis un nou centru de vanzari, servicii si tehnologie in Moscova afaceri romania

etichete afaceri:
dramaturg  jpy  masinipentrufemeiro  oficial  comercianti  internity  interfata  xpressmusic  var  publicare  anivers  influenteze  insemnat  manchester  ms  pliaza  mihailescu  premiaz  procesatori  raportului  lentilelor  vehicule  utilitarele  subacvatice  disk  mandruta  mtw  deranja  perfecta  monica 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

GE Energy a deschis un nou centru de vanzari, servicii si tehnologie in Moscova

sursa: www.smartfinancial.ro
Respectandu-si angajamentul de a asigura servicii si asistenta imbunatatite clientilor din Rusia si din intreaga lume, GE Energy a deschis un nou Centru de vanzari, servicii si tehnologie in Moscova. Reprezentanta va permite GE sa raspunda rapid nevoilor clientilor regionali - municipalitati, companii de utilitati si clienti industriali, pe masura ce Rusia si Comunitatea Statelor Independente (CSI) intentioneaza sa isi modernizeze sistemele de infrastructura din domeniul energiei si al petrochimiei.

Noua unitate face parte din strategia GE de extindere a operatiunilor locale din Rusia. Prin intermediul acestui centru, GE va putea sa se extinda mai eficient si sa integreze activitatile din diviziile sale Power & Water, Energy Services si Oil & Gas cu cele ale clientilor si partenerilor sai din regiune.

"Noua noastra unitate ilustreaza angajamentul pe termen lung al GE de a investi in dezvoltarea durabila a infrastructurii energetice din regiune", a declarat Rod Christie, Presedinte al GE Energy pentru Europa Centrala si de Est, Rusia si CSI.

"Asigurandu-ne ca resursele noastre tehnice, operationale, ingineresti si comerciale se afla mai aproape de clientii nostri, putem raspunde mai rapid nevoilor lor din orice zona a Rusiei si din intreaga regiune".

În prezent, filiala GE Energy din Rusia are 140 de angajati, insa GE preconizeaza o extindere a fortei sale de lucru rusesti pe masura ce compania isi va continua eforturile de localizare in tara si clientii isi vor moderniza activele energetice.

În acest sens, GE Energy va organiza doua zile de recrutare in Moscova una in luna martie si o alta in luna aprilie pentru a identifica posibili candidati pentru posturi de inginerie de teren, in Rusia. Puteti gasi informatii suplimentare despre posturile disponibile in sectiunea GE Careers.

"Pe langa sprijinul oferit clientilor astfel incat acestia sa poata face fata provocarilor tot mai mari in domeniul energetic si al protectiei mediului, GE extinde oportunitatile de ocupare a fortei de munca la nivel local si de formare pentru posturi de ingineri de inalta tehnologie. Toate eforturile noastre sustin obiectivele generale ale Rusiei privind promovarea securitatii si eficientei energetice si reducerea impactului asupra mediului prin folosirea unor tehnologii de inalta clasa in vederea stimularii cresterii economice durabile in intreaga regiune", a declarat Christie.

O caracteristica importanta a noii unitati din Moscova este zona de demonstratii pentru produse si zona de formare, unde atat angajatii, cat si clientii GE vor beneficia de programe educationale, conferinte, formare profesionala privind produsele si experiente operationale practice.

Zona pentru demonstratii face parte dintr-un Centru extins de Aplicatii pentru Clienti privind optimizarea si controlul, centru in care clientii pot afla cum poate contribui cea mai recenta tehnologie de optimizare si control de la GE la imbunatatirea eficientei si fiabilitatii instalatiilor lor. De asemenea, clientii pot beneficia de experiente practice aplicate pe echipamente cu tehnologie avansata si de cursuri de formare pentru angajatii lor.

GE ofera aceasta posibilitate in Moscova, dar si in Centrele de Aplicatii deschise deja in Florenta, Italia; Singapore; Shanghai, China; si Houston, SUA, urmand sa deschida si alte centre planificate pentru anul 2009.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©