GAV comunica pentru Scena9, hotspotul cultural BRD - Groupe Societe Generale afaceri romania

etichete afaceri:
lanseaza  finanzpartner  fetita  christensen  dumneavoastra  tu301  individuali  cursului  veterin  invelita  rostcom  raportare  sintagma  liquid  calificarilor  gainilor  cumperi  izvor  promotorii  altera  beneficiul  luni  etaje  pornite  datand  democratia  sonae  maxim  qatar  debordanta 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

GAV comunica pentru Scena9, hotspotul cultural BRD - Groupe Societe Generale

sursa: www.smartfinancial.ro
Începand din luna octombrie a.c., GAV comunică pentru ”Scena9”, brandul cultural al BRD - Groupe Societe Generale. Agentia specializată in creare si accelerare de continut si prima companie de marketing cultural din Romania a fost angajată de BRD să creeze formatul si continutul primei manifestări off-line a brand-ului, editia princeps (toamnă-iarnă 2015/2016) a revistei Scena9, cu ocazia celei de-a zecea editii a FNT - Festivalul National de Teatru.

Manifestul « O scenă nouă pentru un nou-modernism » poartă semnătura lui Lucian Georgescu si este pictografiat si videografiat de Marius Rosu. ”Creatori din toate subsolurile, parcurile si parcările, birourile si mansardele, plajele, scolile, potecile, uniti-vă. Pentru niste mai-bine-noi.”

Parteneriatul de marketing cultural GAV - BRD va continua prin lansarea seriei de web videos ICAR - o istorie alternativă a cinematografului romanesc, o productie CINEPUB in parteneriat cu Scena9. CINEPUB by GAV este primul portal de cinema romanesc care distribuie gratuit online productii autohtone, fictiune, documentar, animatie, rarităti, lungmetraje si scurtmetraje.

”Limbajul de lemn al textului denumit press release foloseste recurent si ipocrit substantivul ”provocare”, de cele mai multe ori fiind vorba de plictiseală maximă. La noi e vorba de noroc chior (chiar dacă si-l mai face si omul cu mina lui...). E o mare baftă intilnirea cu o corporatie care gandeste vizionar si indrăznet pe bune si isi asumă comunicare culturală pe termen lung, consistent si coerent. Eu unul nu am mai văzut asta in industrie de vreo 10 ani. Si e reconfortant să faci după 25 de ani baza meseriei: copy simplu si cinstit. Se cheamă că nu sint un profesor de creative writing depăsit dacă am scris o platformă de brand in 30 de minute, ca la cursul de scriere sub presiune la anul I...”, zice Lucian Georgescu, Managing Partner GAV.

”Copywriting-ul cinstit si bun, cum spune Lucian, e tot mai rar, si de aceea e si usor de recunoscut. O colaborare de acest gen este si o chestiune de chimie. Lucian si echipa lui de la GAV au simtit cel mai bine despre ce este Scena9: un playground pentru idei si oameni noi, pentru viitor, pentru acei « mai-bine-noi » care au nevoie de un loc al lor”, spune Flavia Popa, Secretarul General al BRD.

GAV, content accelerator, este o agentie independentă care si-a inceput activitatea in anul 2003, impreună cu primul atelier de marketing cultural autohton, balkanski, ambele fondate de Lucian Georgescu, veteranul creativilor publicitari din Romania. Dincolo de alte reusite in domeniul comunicării culturale specializate, agentia este autoarea celei mai mari campanii de marketing cultural romanesc, Sibiu - Capitală Culturală Europeană - 2007. Printre clientii si partenerii actuali ai GAV se numără: Allergan, Bosch, BRD - Groupe Societe Generale, CEO Club Romania, Edenred, Lindab, Selgros, TIFF. GAV este membră Interpartners Worldwide - Independent Advertising Agencies Group.