Garanti Bank, premiata de Global Finance pentru Best Consumer Digital Bank si Best Integrated Consumer Bank Site afaceri romania

etichete afaceri:
expunerii  zecime  siteul  aduceau  omd  imworld  ilinca  reten  romanesca  sellbytel  ericsson  urias  milestone  interior  excelente  esti  disputelor  css  revirimentul  automobilistice  1900  3ds  percepe  sanctionat  moore  danezi  prezentam  nch  sprijinirea  usi 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Garanti Bank, premiata de Global Finance pentru Best Consumer Digital Bank si Best Integrated Consumer Bank Site

sursa: www.smartfinancial.ro
Garanti Bank, una dintre cele mai inovatoare si dinamice bănci de pe piata locală, a fost premiată de către prestigioasa revistă Global Finance pentru “Best Consumer Digital Bank in Romania” si “Best Integrated Consumer Bank Site in Central and Eastern Europe Region”. Distinctiile au fost acordate in cadrul “2015 World's Best Internet Banks Competition in Central and Eastern Europe Competition”.

Evaluarea a fost efectuată de către un juriu specializat, format din reprezentanti ai Infosys, lider global in consultantă, tehnologie si outsourcing, si din membrii echipei editoriale Global Finance, pe baza unor criterii precum: strategia de a atrage si deservi clientii cu produse digitale, succesul in a-i determina pe clienti să folosească oferte digitale, cresterea numărului de clienti pe segmentul digital, varietatea produselor oferite, dovada tangibilă a beneficiilor rezultate in urma initiativelor digitale, functionalitatea si designul website-ului.

“Ne apropiem cu pasi rapizi de o eră complet digitalizată, in care timpul are o importantă din ce in ce mai mare. Viitorul domeniului bancar stă in a oferi servicii de maximă calitate prin intermediul celor mai noi tehnologii, in a fi cat mai aproape de clientii nostri, oricand si de oriunde ar avea nevoie de noi. Infrastructura de plăti si interactiunea cu clientela de retail va cunoaste modificări semnificative in următorii ani, motiv pentru care vom accelera investitiile in platformele de electronic si mobile banking. Ne bucură si onorează aceste premii, care ne confirmă faptului că suntem pe drumul cel bun”, a declarat Ufuk Tandogan, CEO Garanti Bank Romania.

Garanti Bank este constant preocupată să găsească noi canale digitale de comunicare, in ceea ce priveste zona de marketing si dezvoltarea de produse, ca parte a strategiei de a investi in inovatie. Pe această directie, banca plănuieste să lanseze propria platformă de Mobile Banking si o versiune actualizată a site-ului, dar si să aducă imbunătătiri platformei de Internet Banking, Garanti Online.
Acestea sunt al 7-lea si, respectiv, al 8-lea premiu pe care Garanti Bank le-a primit din partea Global Finance, in ultimii sapte ani.

Garanti Bank Romania face parte din Grupul financiar-bancar Garanti Romania, care reuneste si Garanti Leasing (marca sub care functionează compania Motoractive IFN SA) si Garanti Credite de Consum (marca sub care functionează Ralfi IFN SA).

Garanti Bank este detinută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), cea mai mare bancă din Turcia din punct de vedere al capitalizării bursiere. TGB este o bancă universală, cu servicii de top in toate segmentele de business, si are peste 10 milioane de clienti in zonele corporate, comercial, intreprinderi mici si mijlocii, precum si retail, cărora le oferă servicii financiare integrate.

Garanti Bank Romania oferă o serie de produse si servicii de calitate pentru toate segmentele de business: retail, IMM si corporate, si este una dintre cele mai dinamice si inovatoare bănci de pe piata locală. Prezentă in Romania din 1998, banca a dezvoltat un portofoliu solid de clienti si si-a extins prezenta natională prin sucursale si canale alternative, ajungand la o retea extinsă de peste 300 de bancomate inteligente, care pot fi folosite de oricine, nu doar de clientii băncii, pentru tranzactii cu sau fără card.

La finalul lunii iulie, Agentia de Evaluare Financiară Fitch Ratings a imbunătătit ratingurile Garanti Bank Romania. Ratingul pentru datorii pe termen lung al băncii a fost imbunătătit la ‘BBB-‘, de la ‘BB+' (cu perspectivă stabilă), cel pentru datorii pe termen scurt, la ‘F3', de la ‘B', iar ratingul de suport, la ‘2', de la ‘3'. Fitch a accentuat importanta strategică a Garanti Bank pentru banca sa mamă.