Garant Individual - un nou produs de viata oferit de ASTRA Asigurari afaceri romania

etichete afaceri:
unite   greenpeace  urbei  organism  simmo  artritei  lucreze  cnipmmr  contracarare  albena  stomatologi  georgeta  fotografierii  aspecte  saas  gates  saptamana  nunti  creditelor  ob  operatiunii  cursele  narodnaya  diminuat  imaging  filmarile  cardavantaj  achite  deficiente  solvabilitatea 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Garant Individual - un nou produs de viata oferit de ASTRA Asigurari

sursa: www.smartfinancial.ro
Incepand cu data de 21.06.2010, compania ASTRA Asigurari ofera clientilor produsul de asigurare de viata Garant Individual. Produsul Garant Individual ofera protectie familiei asiguratului in caz de deces din orice cauza. Garant Individual se adreseaza unui target tinta cu varste cuprinse intre 16 si 75 ani. Durata contractului poate fi cuprinsa la ASTRA Asigurari intre 1 si 59 ani, in conditiile in care majoritatea companiilor de asigurari ofera acoperire pentru maxim 30-35 ani.

Clientul poate opta pentru modificari oricand pe parcursul derularii contractului: modificarea sumei asigurate, a primei de asigurare, a frecventei de plata. Un alt avantaj considerabil il reprezinta posibilitate de modificare a duratei contractului. Produsul ofera valoare de rascumparare spre deosebire de produse similare din piata. Clientul poate rascumpara contractul, total sau partial, dupa 3 ani de valabilitate continua a acestuia, ceea ce inseamna ca acesta poate recupera o parte din primele platite in timp companiei de asigurari. De asemenea, ASTRA Asigurari ofera clientului posibilitatea inlocuirii unui produs de asigurare cu altul, prezervand valoarea de rascumparare. Beneficiarii persoane fizice ai contractului de asigurare pot incasa indemnizatia sub forma de plati periodice, frecventa platilor fiind stabilita tot de catre beneficiar.

"Suntem conectati in permanenta la piata si la nevoile clientilor nostri. Pentru ca ne dorim sa fim cat mai aproape de acestia, vrem sa le oferim produse de protectie cu adevarat competitive. De aceea, am adaptat Garant Individual la profilul consumatorului de asigurari din Romania anului 2010 si la conditiile economico-financiare actuale, realizand un ,,up-date'' al acestui produs pe care compania noastra il avea deja in portofoliu. Am adus plus valoare pentru client si am imbunatatit produsul cu o serie de beneficii, toate aceste atribute conferind Garant Individual caracteristicile unui pachet de asigurare unic la momentul actual in piata de asigurari de viata autohtona", a declarat Radu Mustatea, Presedinte Directorat in ASTRA Asigurari.

Polita Garant poate fi cesionata in favoarea bancii, oricand pe parcursul derularii contractului. Beneficiari pot fi si societatile de leasing. Contractul este valabil peste tot in lume, neavand limita teritoriala. De asemenea, exista posibilitatea extinderii unor beneficii asupra familiei (sot/sotie/copii) in cazuri de: spitalizare, interventii chirurgicale, fracturi si arsuri.

Prima de asigurare poate fi platita periodic, in functie de optiunea clientului: anual, semestrial, trimestrial, lunar sau o singura data, la incheierea contractului. Cu cat frecventa platilor este mai mica, cu atat clientul beneficiaza de o reducere de prima mai mare. Pretul acestui tip de polita este foarte avantajos, valoarea unei prime minime lunare fiind in suma de numai 50 lei.

Garant Individual este un produs modular, flexibil, care se poate adapta optiunilor de asigurare ale clientilor prin atasarea unor clauze suplimentare cum ar fi: deces din accident, invaliditate permanenta din accident, deces sau invaliditate din accident, afectiuni grave, spitalizare din accident, spitalizare din orice cauza, interventii chirurgicale din accident, interventii chirurgicale din orice cauza, fracturi si arsuri din accident, invaliditate permanenta si totala din orice cauza, invaliditate permanenta si totala ca urmare a unui accident, scutire de la plata primelor (in conditii specifice).