Gala Premiilor Food & Bar 2008 - 30 octombrie 2008 afaceri romania

etichete afaceri:
instrument  curatatorii  coreei  mixer  atinsa  specialist  presage  devina  14072008  infiintarea  ciucas  sprijinire  tarom  stratrdext  pompieri  o7pdfordwendi@yahoocom  gsdc  uzate  caspis  limitarilor  eur   evidentiat  airbus  prof  calarasi  mobilpay  prielnic  celorlal  atlet  laureatii 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Gala Premiilor Food & Bar 2008 - 30 octombrie 2008

sursa: www.smartfinancial.ro
Food & Bar Magazine a premiat cele mai bune restaurante, cafenele, baruri, firme de catering si delivery din Romania, in cadrul primei Gale a Premiilor Food & Bar, care a avut loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Marele premiu, Premiul pentru cel mai bun restaurant, i-a revenit locatiei Casa di David, acesta fiind urmat de Uptown si Noblesse. Un alt perfomer al Premiilor Food & Bar 2008 a fost si lantul de restaurante La Mama, caruia i-au fost decernate doua premii - locul intai pentru cel mai constant restaurant si locul trei pentru cel mai bun restaurant cu specific romanesc.

Lantul de cafenele Turabo Café a fost recompensat cu Premiul special al cititorilor Food & Bar Magazine, dar si cu Locul intai la categoria Cea mai buna cafenea. (Lista completa a castigatorilor este disponibila la sfarsitul documentului).

Pentru decernarea premiilor, Food & Bar Magazine a alcatuit un juriu format din sute de persoane care activeaza in top managementul celor mai importante companii din Romania, din cele mai diverse domenii de activitate. Persoanele incluse in acest juriu largit sunt acei clienti avizati, care obisnuiesc sa petreaca mult timp in oras si care au experienta serviciilor de calitate, din Romania sau din strainatate.

Toti acestia au fost invitati sa isi trimita alegerile personale pentru fiecare categorie din concurs. Pentru a nu directiona in nici un fel votul, Food & Bar Magazine nu a facut nici o nominalizare, asa incat fiecare dintre votanti sa isi poata exprima propriile preferinte. Castigatorii au fost aceia care au adunat cel mai mare punctaj dupa insumarea tuturor voturilor exprimate.

Pentru cea de a zecea categorie, Premiul special al cititorilor Food & Bar Magazine, votul a fost liber si a putut fi exprimat de catre oricine a dorit sa ia parte la acest proces. S-a votat cel mai bun restaurant, cel mai bun bar, cea mai buna cafenea, cea mai buna firma de catering si cea mai buna firma de delivery / take away. La aceasta categorie a fost desemnat castigator cel care a adunat cel mai mare numar de voturi, pe ansamblu.

Premiile Food & Bar Magazine, aflate la prima editie in acest an, recompenseaza efortul operatorilor din Horeca de a oferi clientului o experienta excelenta. Premiile au fost acordate in urma centralizarii a 323 de voturi.

Gala Premiilor Food & Bar 2008 a fost organizata de revista Food & Bar Magazine, in parteneriat cu Coca Cola, Unilever, Porsche Inter Auto, Ursus Breweries, Ballantines, Nespresso, Habanos si West Air.

HotNews, Comunicate de presa, Radio Romania Actualitati, Business Standard, Money Express, www.SMARTfinancial.ro, Secrete de Chef, Sapte seri, Good Food, Vinul.Ro, Calendar Evenimente si Cotidianul au fost partenerii media ai evenimentului.

Food & Bar Magazine este o revista business-to-business dedicata managerilor si specialistilor din sectorul horeca. Fondata in aprilie 2005, publicatia s-a impus pe piata media ca revista tendintelor in restaurante si baruri.

Food & Bar Magazine este o revista a Business Publishing Group, care mai editeaza si publicatiile: Piata-revista bunurilor de larg consum, Pharma Business - revista de marketing si management farmaceutic si medical, Modern Buyer - revista profesionistilor in achizitii si vanzari si Finacial Director