Fondurile Certinvest isi schimba denumirile si vor putea fi accesate si prin telefon afaceri romania

etichete afaceri:
curieratului  setare  implementeaza  ghencea  michigan  lideri  admarket  colorate  soares  consecutiv  savanciuc  pastreze  defectuoasa  informat  armonioasa  grau  dezbaterile  aon  legati  motive  nex  environmental  maxim  markt  functiile  persoanele  electronice  reforma  administrarii  vantul 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Fondurile Certinvest isi schimba denumirile si vor putea fi accesate si prin telefon

sursa: www.smartfinancial.ro
Ca urmare a procesului de rebranding in Certinvest, fondurile deschise de investitii administrate de Certinvest isi schimbă denumirile, pentru a reflecta numele administratorului si clasa de instrumente investitionale către care se orientează. Astfel, modificările aduse denumirilor fondurilor deschise de investitii sunt: Fondul diversificat defensiv Aviva Investors Capital Plus devine Certinvest Prudent; Fondul diversificat dinamic Aviva Investors Intercapital devine Certinvest Dinamic; Fondul de obligatiuni Aviva Investors Orizont devine Certinvest Obligatiuni; Fondul monetary Aviva Investors Tezaur devine Certinvest Monetar; Fondul de indice Aviva Investors XT Index devine Certinvest XT Index.

Modificările denumirilor fondurilor deschise de investiŃii administrate de Certinvest au fost aprobate de către CNVM si vor intra in vigoare pe data de 26 noiembrie.

De asemenea, societatea de administrare Certinvest introduce si posibilitatea de a realiza operatiuni de adeziune si răscumpărare pentru fondurile deschise de investiŃii administrate, prin telefon. Procedura de subscriere si răscumpărare prin telefon este in curs de definitivare, iar procedeul va deveni operational in luna ianuarie a anului următor.

Certinvest isi dezvoltă astfel, sistemul de distribuŃie alternativă, după ce, in martie 2010 a lansat, in premieră pe piata romanească, serviciul de investii si răscumpărări prin internet, disponibil investitorilor la adresa www.investonline.ro.

Eugen Voicu, Director General Certinvest declară: „Aceste modificări reflectă dorinŃa noastră de a ne dezvolta si de a creste compania Certinvest. Am aliniat toate denumirile fondurilor asa incat să fie mai usor pentru orice investitor să identifice profilul de plasamente al acestora, si am introdus posibilitatea de a efectua operatiuni de investitie si răscumpărare prin telefon. Cred cu tărie că aceste modalităti de investitie (online si prin telefon), care oferă investitorilor accesibilitate maximă si control permanent asupra economiilor proprii vor deveni, intr-o perioadă relativ scurtă, varianta preferată de accesare a fondurilor de investitii, pentru majoritatea clientilor".

Societatea de administrare a investitiilor Certinvest a mai operat si alte modificări in documentele fondurilor deschise de investitii administrate, legate de procedurile operaŃionale ale fondurilor, obiectivele de performantă si comsioane.