Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri si-a extins reteaua afaceri romania

etichete afaceri:
tl  instruiti  playground  instituite  coreei  medgidia  marketizate  intelegere  properties  ambalare  familial  vehiculelor  muza  timofei  vorba  clasament  acoperi  invita  hdr  blaxy  zmeu  olandeze  denumiri  temeti  freestyle  biso  abonare  relaxeze  pseudo  skol 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri si-a extins reteaua

sursa: www.smartfinancial.ro
Prin deschiderea a trei noi reprezentante, Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri a ajuns in aceasta toamna sa opereze prin intermediul a 12 reprezentante, 4 sucursale si trei filiale-fonduri locale de garantare.

Noile reprezentante au fost deschise in judetele Salaj, Arad si Giurgiu, FNGCIMM SA-IFN avand in acest moment cea mai dezvoltata retea comparativ cu celelalte Fonduri de garantare. De asemenea, judetele Neamt si Vaslui arondate Sucursalei Bacau beneficiaza de reprezentanti dedicati.

Expansiunea retelei a permis Fondului sa isi ofere servicii intreprinderilor mici si mijlocii (IMM) interesate in accesarea creditelor bancare. Fondul garanteaza in mod neconditionat, expres si irevocabil, executarea de catre beneficiarii finantarilor a obligatiilor patrimoniale asumate prin contractele de credit. Astfel, IMM-urile care solicita un credit si nu dispun de garantii in procentul solicitat de Banca pot beneficia de garantii complementare din partea Fondului.

Pot fi garantate, chiar si pentru IMM-urile nou infiintate, toate tipurile de credite acordate de bancile comerciale, inclusiv scrisori de garantie bancara. La sfarsitul lunii august 2008, FNGCIMM SA a acordat peste 1100 de garantii in valoare de aproximativ 524 milioane lei.

Conventii de impartire a riscului prin utilizarea garantiilor FNGCIMM SA sunt semnate cu 21 dintre cele mai importante banci comerciale romanesti, cel mai recent partener bancar al Fondului fiind Piraeus Bank.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©