Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri si-a extins reteaua afaceri romania

etichete afaceri:
alaturat  tva   universe  astept  recompens  insemnat  permit  relatie  trendul  actului  corbeanca  trebuie  compacte  intreprinzatorilor  aurelia  punand  inregistrare  serbanescu  aceia  crush  destinatari  asesoft  playerilor  intalneste  6600  nazarcea  pass  felsenberg  dovedite  entry 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri si-a extins reteaua

sursa: www.smartfinancial.ro
Prin deschiderea a trei noi reprezentante, Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri a ajuns in aceasta toamna sa opereze prin intermediul a 12 reprezentante, 4 sucursale si trei filiale-fonduri locale de garantare.

Noile reprezentante au fost deschise in judetele Salaj, Arad si Giurgiu, FNGCIMM SA-IFN avand in acest moment cea mai dezvoltata retea comparativ cu celelalte Fonduri de garantare. De asemenea, judetele Neamt si Vaslui arondate Sucursalei Bacau beneficiaza de reprezentanti dedicati.

Expansiunea retelei a permis Fondului sa isi ofere servicii intreprinderilor mici si mijlocii (IMM) interesate in accesarea creditelor bancare. Fondul garanteaza in mod neconditionat, expres si irevocabil, executarea de catre beneficiarii finantarilor a obligatiilor patrimoniale asumate prin contractele de credit. Astfel, IMM-urile care solicita un credit si nu dispun de garantii in procentul solicitat de Banca pot beneficia de garantii complementare din partea Fondului.

Pot fi garantate, chiar si pentru IMM-urile nou infiintate, toate tipurile de credite acordate de bancile comerciale, inclusiv scrisori de garantie bancara. La sfarsitul lunii august 2008, FNGCIMM SA a acordat peste 1100 de garantii in valoare de aproximativ 524 milioane lei.

Conventii de impartire a riscului prin utilizarea garantiilor FNGCIMM SA sunt semnate cu 21 dintre cele mai importante banci comerciale romanesti, cel mai recent partener bancar al Fondului fiind Piraeus Bank.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©