Focus Sat - grila de programe TV extinsa, canale HD si pachetul FilmBox afaceri romania

etichete afaceri:
tarnava  sava  performant  cheltui  momentan  cordon  turcesc  ezita  pedalat  loves  advocacy  achizitionarii  biciclisti  cloud  deruleaz  gieve  rzeczpospolita  sosi  ataca  donate  schladming  eroziunii  coreei  idee  situatiei  indic  eusediu  affairs  simplific  sprijinului 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Focus Sat - grila de programe TV extinsa, canale HD si pachetul FilmBox

sursa: www.smartfinancial.ro
Focus Sat anunta lansarea noii oferte de toamna, care introduce o grila de programe TV extinsa si mai multe premiere pentru abonatii de televiziune prin satelit. Cu aceasta ocazie, Focus Sat lanseaza 3 canale HD si pachetul FilmBox, de care abonatii companiei se pot bucura pana la sfarsitul anului, fara niciun cost suplimentar.

Oferta Focus Sat este disponibila in perioada 1 octombrie - 31 decembrie 2011 si aduce o grila extinsa de canale TV pentru pachetul Familia, prin adaugarea GSP TV, Fishing and Hunting, FilmBox Basic, SkyNews si Bloomberg. Pretul pachetului este de 25 de lei. Totodata, Focus Sat lanseaza pachetul HD, care va fi acordat gratuit, pana la sfarsitul anului, tuturor clientilor activi, abonati ai pachetului Familia. La acest moment, pachetul HD include 3 canale - Discovery HD, ESPN America HD si SUNDANCE HD.

“Cu noua oferta de toamna, aducem abonatilor Focus Sat o experienta de vizionare mult imbunatatita - mai multe programe, canale HD, un nou pachet de filme. Nu ne vom opri aici, continuam sa ne imbunatatim in permanenta oferta: de exemplu in ianuarie 2012 vom extinde grila de canale HD cu inca 4 posturi TV. Mai mult, pentru ca ne dorim ca abonatii sa aiba o experienta cat mai placuta alaturi de noi, le punem la dispozitie cel mai flexibil sisitem de plata dintre platformele DTH existente din Romania”, declara Catalin Itu, Country Director Focus Sat Romania.

O alta noutate pe care Focus Sat o anunta este introducerea pachetelor Mozaic si FilmBox.

Mozaic inlocuieste pachetele Aventura si Aventura Plus, este disponibil la un pret de 10 lei si contine mai multe canale (3 canale in plus fata de Aventura Plus si cu 6 lei mai ieftin decat acesta). Clientii Focus Sat abonati la pachetele Aventura si Aventura Plus vor fi automat migrati catre pachetul Mozaic.

Pachetul FilmBox include canalele premium FilmBox Family si FilmBox Extra 1 si va fi acordat gratuit tuturor clientilor Focus Sat pana la sfarsitul anului 2011, iar apoi va fi disponibil la pretul de 11 lei.

Totodata, Focus Sat lanseaza pachetul si cartela Complet, care includ pachetul Total si pachetul FilmBox, pretul fiind de 60 de lei.

Focus Sat ofera clientilor sai cel mai flexibil sistem de plata dintre platformele de televiziune prin satelit disponibile in Romania. Acest sistem include cartele preplatite, incarcare prin coduri PIN disponibile in toate lanturile nationale de magazine de electronice si electrocasnice, plata online, SMS-uri cu valoare, precum si o retea cu peste 20.000 de puncte de prezenta, dezvoltata impreuna cu partenerii Paypoint si Payzone.

Focus Sat Romania, primul operator de televiziune digitală prin satelit din Romania, s-a lansat in noiembrie 2004. Focus Sat este singurul operator de servicii Direct-to-Home din Romania care oferă un sistem de plată prin cartele de reincărcare pre-pay. În luna aprilie 2006, compania Focus Sat a fost achizitionată integral de UPC Romania, parte a grupului american Liberty Global International. La 30 iunie 2011, Focus Sat avea un portofoliu de 242.000 de clienti, in crestere cu 29% fata de acelasi trimestru al anului 2010.

UPC Romania este una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din tara noastră. Retelele UPC Romania deservesc, in acest moment, aproximativ 1.124.300 de clienti in 200 orase. Potrivit viziunii companiei, această lume fascinantă in care trăim, dar deseori complexă, trebuie să fie accesibilă tuturor. Cei 15.000 de angajati UPC din Europa dau viată viziunii companiei prin simplitatea si căldura umană care se regăsesc in fiecare din actiunile lor. UPC Romania este afiliată la Liberty Global, Inc.

Liberty Global, Inc. este liderul industriei mondiale de comunicatii prin cablu oferind servicii avansate de video, voce si internet in bandă largă, pentru a-si conecta clientii la lumea informatiei, a comunicării si a divertismentului. La data de 30 iunie 2011, LGI oferea servicii de inaltă calitate, către aproximativ 18 milioane de clienti din 14 tări in principal in Europa, Chile si Australia. Liberty Global, Inc. detine actiuni in companii de distributie de programe si continut media, cum este Chellomedia in Europa.