Flori la eMAG: FlorideLux.ro, prima florarie online din Romania care se listeaza pe eMAG Marketplace afaceri romania

etichete afaceri:
companiile  cegis  tourfilm  instant  popularizate  damp;d  165  noriel  socante  excesele  prime  castigatorul  lacp  constitutiei  hartie   scurs  folosim  sab  presi  04092008  blender  etf  cars  kober  riverane  staedtische  putea  uniuni  masculin  sintagma 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Flori la eMAG: FlorideLux.ro, prima florarie online din Romania care se listeaza pe eMAG Marketplace

sursa: www.smartfinancial.ro
FlorideLux.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale si cadouri online si offline din Romania, anuntă listarea produselor pe platforma eMAG Marketplace. Prin incheierea acestui parteneriat, FlorideLux.ro isi consolidează pozitia de pionier al industriei de profil, fiind prima florărie online listată pe platforma eMAG.

Potrivit reprezentantilor FlorideLux.ro, peste 100 de produse, buchete si aranjamente florale, realizate special pentru această colaborare, vor fi listate pe platforma eMAG Marketplace, incepand din octombrie. Prezenta pe Marketplace-ul eMAG este asteptată să genereze circa 100.000 de euro, 10% din cifra de afaceri pentru 2015 a FlorideLux.ro, au adăugat acestia.

”Strategia si viziunea eMAG corespund cu cele ale FlorideLux.ro, ambele companii dorind să ofere clientului servicii online la cele mai inalte standarde. Prin acest parteneriat, ne dorim să aducem si mai mult ideea de a oferi flori către zona online, pentru că este mai simplu, mai sigur si varietatea mult mai mare”, a declarat Marius Dosinescu, CEO si fondator FlorideLux.

Cu ocazia lansării colaborării, clientii platformei vor beneficia de preturi speciale, livrare gratuită la nivel national si posibilitatea rambursării integrale a pretului achizitiei, in cazul solicitării returului produselor comandate. De asemenea, pentru a marca inceperea parteneriatului, FlorideLux.ro vine in intampinarea clientilor cu un buchet creat special, care va beneficia de reducere de aproximativ 40%.

”Vom lista, pentru inceput, in jur de 100 de produse, realizate exclusiv pentru colaborarea cu eMAG, pe care le vom suplimenta, periodic, cu produse noi. Practic, vom trata clientul eMAG cu aceeasi atentie cu care am obisnuit clientii FlorideLux.ro”, a mai precizat Marius Dosinescu.

Florăriile FlorideLux, cu o experientă de peste 12 ani pe piata din Romania, oferă produse si servicii de calitate precum buchete si aranjamente florale, cosuri cadou, aranjamente flori funerare, cadouri business, concepte florale de anvergură, design profesional pentru Crăciun si alte evenimente importante, cu livrare oriunde in Romania. Din iulie 2013, grupul FlorideLux s-a extins la nivel global, prin afilierea la 1800Flowers.com si alăturarea la cea mai mare retea de florării din lume, Bloomnet, lucru ce permite si livrarea rapidă de buchete oriunde in lume. Primele francize FlorideLux au fost deschise in Bucuresti, Brasov, Cluj.

Website-urile care fac parte din reteaua florăriilor FlorideLux sunt: www.floridelux.ro,www.brazidecraciun.ro, www.coroane.ro, www.cosuridelux.ro.