Flamingo International - discount-uri de 5% studentilor pentru o serie de produse afaceri romania

etichete afaceri:
ungara  taxe  simmo  altex  centrate  bereprod  extensibilitate  dezbate  supraveghere   inspirationali  755  722918  curtezana  inmultirea  luati  pencea  malta  intrare  intrunesc  terminal  incurajam  selphy  vreme  detinute  isi  playnewsro  magdolna  revizuita  inot  comfort 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Flamingo International - discount-uri de 5% studentilor pentru o serie de produse

sursa: www.smartfinancial.ro
Flamingo International, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de electronice, electrocasnice si IT&C, ofera studentilor reduceri la produsele comericalizate in reteaua proprie de magazine. In parteneriat cu ABN - AMRO Bank Romania S.A., Flamingo propune un discount de 5%, care va fi disponibil prin intermediul cardului de credit CARD PERFECT FUN oferit studentilor.

Aceasta oferta vine in intampinarea nevoilor unuia dintre publicurile cele mai interesate si mai exigente in ceea ce priveste produsele IT&C si noile tehnologii in general, reducerea fiind aplicata unei liste de produse care sa raspunda tocmai acestor nevoi.

"In conditiile in care centrele universitare din Romania cunosc un proces de dezvoltare continuu, consideram ca segmentul reprezentat de studenti detine o pondere in crestere in randul cumparatorilor, dovedind asteptari si preferinte bine puse la punct pentru produsele Hi-Tech. De aceea, ne-am gandit sa propunem o serie de reduceri la o gama de produse care sa raspunda exact specificului cautat de acestia", declara Mihaela Irimia, Sales Director Flamingo International.

Produsele care vor beneficia de discount-ul de 5% in magazinele Flamingo International sunt telefonul Nokia 7500, telefonul Sony Ericsson K800i, camera video Canon DC201, imprimanta HP Photosmart C4280 AIO, Point HD, LCD NEC 17``.

Aceasta masura a Flamingo International vine ca urmare a strategiei grupului de a oferi solutii adaptate cat mai multor categorii de cumparatori si urmeaza promotiile Flamingo International destinate tinerilor casatoriti, sau celor care isi cumpara o casa. Conform reprezentantilor companiei, aceasta noua oferta va continua sirul preturilor promotionale pe care retailerul le va opera in retelele magazinelor Flanco, Flanco World si Flamingo International.

Grupul Flamingo International activeaza pe piata din Romania inca din anul 1994, avand ca principal obiect de activitate comertul de produse IT&C, electronice si electrocasnice, fiind in acest moment al doilea cel mai mare jucator de pe piata adresata.

Strategia Grupului Flamingo consta in consolidarea pozitiei detinute pe piata locala, prin extinderea retelei de magazine Flanco World in toate regiunile tarii si prin continua imbunatatire a performatelor magazinelor traditionale Flanco si Flamingo Computers. In prezent exista 13 locatii Flanco World in cele mai importante regiuni ale tarii, urmand ca pana la sfarsitul anului 2007 sa fie inaugurate inca 7 noi unitati, ajungand astfel la un numar de 20 de magazine.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©