Festivalul International de Film Independent Anonimul 2011 - campanie realizata de Vodafone in social media afaceri romania

etichete afaceri:
exodul  calculator  target  ofensiva  cola  patrick`s  specialistii  modest  tipping  ierarhia  parter  venizelos  putere  rods  poland  reliefeze  iulie  axigen  consumului  pietei  regizorul  afaceriro  imoinvest  himalaya  hl  aceluia  juniorii  southeast  tractiune  stilusului 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Festivalul International de Film Independent Anonimul 2011 - campanie realizata de Vodafone in social media

sursa: www.smartfinancial.ro
Vodafone sustine a 8-a editie a Festivalului International de Film Independent ANONIMUL, care se va desfasura in perioada 8-14 august 2011, la Sfantu Gheorghe, in Delta Dunarii.

Pentru a aduce spiritul festivalului mai aproape de publicul larg, Vodafone va lansa o campanie pe pagina de Facebook www.facebook.com/vodafonero. O aplicatie speciala pe care zilnic vor fi publicate articole scrise de corespondenti Vodafone Buzz va fi disponibila pe durata festivalului, incepand de marti, 9 august. Patru corespondenti vor transmite de la fata locului scurte cronici legate de filmele incluse in programul festivalului, interviuri cu actorii si regizorii prezenti, poze si filme inedite, dar si materiale inspirate de oamenii si locurile Deltei.

In campanie, vor fi implicati 4 bloggeri si personalitati cunoscute din lumea filmului, in rolul de ”corespondenti speciali” la Festivalul International de Film Independent ANONIMUL: Irina Margareta Nistor, critic de film, Cristina Bazavan, jurnalist (www.bazavan.ro), Adrian Ciubotaru, blogger (www.adrianciubotaru.ro).

Al patrulea post de corespondent Vodafone Buzz la ANONIMUL va fi ocupat, prin concurs, de catre un blogger care isi va demonstra afinitatea cu lumea filmului, printr-o recenzie postata pe blogul personal. Concursul se va desfasura pana luni, la ora 12.00, pe pagina www.facebook.com/vodafonero.

In fiecare zi, fanii Vodafone Buzz care vor urmari cronicile celor patru corespondenti vor putea participa la concursuri ce vor avea ca premii „kit-uri de supravietuire in Delta”: Cartela Vodafone, articole de protectie solara si impotriva tantarilor etc.

Special pentru parteneriatul cu Festivalul de Film ANONIMUL, Vodafone a dezvoltat o campanie de comunicare „cu iz cinefil”, inspirata din filme celebre si adaptata atmosferei locatiei si specificului festivalului.

Vodafone va pune la dispozitie gratuit Internet prin conexiune Wi-Fi tuturor participantilor la festival, in Complexul Cinema din cadrul Green Village.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 8.930. 315 de clienti, la 30 iunie 2011. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu un numar de 381 milioane de clienti in intreaga lume, inregistrat la 30 iunie 2011. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume.

Editia a VIII-a a Festivalului International de Film Independent ANONIMUL este organizata de Fundatia Anonimul, cu sprijinul Ministerului Culturii si Patrimoniului National, Centrului National al Cinematografiei, Institutului Cultural Roman, Consiliului Judetean Tulcea si Televiziunii Romane, coproducator.

Regizorul turc Nuri Bilge Ceylan, caştigătorul Marelui Premiu la Festivalul de Film de la Cannes 2011, va fi invitatul special al ediţiei de anul acesta a Festivalului ANONIMUL.