EximBank: Ne adresam tuturor firmelor, nu doar exportatorilor afaceri romania

etichete afaceri:
m50dt  săţioase  shimb  18112008  validarea  acestea  zoiss  intrernational  perfectioneaza  apreciati  economistul  masline  volatilitatii  prin  endoscopie  ibiza  dispun  publicarii  directiva  ceaiuri  timisoareana  olimpici  scleroza  nica  combina  ness  lansand  mads  bolnav  theatre 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

EximBank: Ne adresam tuturor firmelor, nu doar exportatorilor

sursa: www.smartfinancial.ro
"Suntem mai mult decat banca exportatorilor, suntem banca tuturor antreprenorilor”, este mesajul pe care EximBank il transmite mediului de afaceri in incercarea de a schimba perceptia potrivit careia banca s-ar adresa exclusiv exportatorilor.

"Pentru cea mai mare parte a intreprinzatorilor, EximBank a ramas sinonima cu banca exportatorilor, ceea ce este doar partial valabil in prezent. Segmentarea pietei si identificarea nevoilor unor noi potentiali clienti au condus in timp la revizuirea obiectului de activitate, demers prin care s-a extins considerabil zona de adresabilitate a ofertei bancii. Ca urmare, EximBank poate sprijini prin instrumentele financiare de care dispune orice tip de societate comerciala, fie ca este IMM sau companie mare, exportatoare sau nu”, a declarat Ionut Costea, presedintele EximBank.

Portofoliul de produse al bancii, axat pe trei direcţii de acţiune - finanţare, garantare si asigurare, include oferte dedicate intreprinderilor mici si mijlocii, firmelor care desfasoara proiecte cu fonduri europene, companiilor mari si administratiilor publice.

Companiile interesate de produsele EximBank pot obtine informatii suplimentare prin intermediul site-ului www.eximbank.ro.