EUSol, Solutii europene pentru afaceri, Cluj - 17 septembrie, Timisoara, 18 septembrie afaceri romania

etichete afaceri:
debenhams  inmultesc  implantologie  ciocolat  haupa   emitentului  respectand  elizeu  ecc  oprite  balconului  personale   asteptari  arm@porschebankro  directiona  ongfest  sper  nominalizari  medicilor  eon  numească  noastra  prajisteanu  luat  cartierul  diversele  statiunile  substan  cea  imbunatirile 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

EUSol, Solutii europene pentru afaceri, Cluj - 17 septembrie, Timisoara, 18 septembrie

sursa: www.smartfinancial.ro
Agentia de publicitate BTL Design va organiza la Cluj, la sala de Venezia-Beijing a City Plaza, conferinta EUSol, Solutii Europene pentru Afaceri, pe 17 septembrie, la ora 9.00, iar la Timisoara, la sala de conferinte a Best Western Ambasador, pe 18 septembrie, conferinta EUSol, Solutii Europene pentru Afaceri. In cadrul acestei conferinte, companiile vor putea asculta, in plenara a doua, studii de caz pentru accesarea fondurilor europene.

Evenimentul face parte dintr-o serie de conferinte dedicate mediului de afaceri din marile centre economice ale tarii. Partenerii conferintei de la Cluj sunt Eximbank, Vodafone, Rina Romania, Coface Romania, Progesa&Partners.

Accesul reprezentantilor companiilor la eveniment este gratuit, simpozioanele dorindu-se o platforma de informare a mediului de afaceri, si un prilej de schimburi directe intre companiile care doresc sa acceseze fonduri europene, si cele care sustin acest demers.
Conferinta este structurata in doua parti, si este moderata de Ion Radu, manager al BTL Design. Coorganizatorii evenimentului sunt "Confederatia Asociatiilor de Afaceri Transilvania" si Ministerul IMM-urilor, Comertului, Turismului si Profesiilor Liberale.

Prima plenara va aborda temele solutii de eficientizare a afacerilor, solutii de finantari din fonduri europene si guvernamentale, de securizare a afacerii, si in general va incerca sa raspunda intrebarii: "Cum ne finantam printr-un proiect de accesare a fondurilor europene?" Aici, companiile vor putea asculta interventii ale Vodafone, Eximbank, Coface Romania si Rina Romania. Toti vorbitorii au o vasta experienta in domeniile respective si sunt la dispozitia reprezentantilor companiilor clujene care vor participa la eveniment, pentru intrebari si detalii suplimentare.

In cea de-a doua parte a evenimentului, organizatorii de la BTL Design au dorit sa prezinte studii de caz in care sa se analizeze etapele accesarii fondurilor europene, precum si problemele intampinate in constructia si derularea proiectelor din fonduri europene.

Astfel, Mircea Mihestean, Director Executiv la OTIMMC Cluj va face o prezentare generala a POS-Cresterea Competitivitatii Economice Axa prioritara 1 - Un sistem inovativ de productie. In continuarea evenimentului, Eugen Cosma, Consultant - Progesa & Partners va prezenta studii de caz (POS-Cresterea Competitivitatii Economice) Axa prioritara 1 - Un sistem inovativ de productie. Companiile prezente in sala vor putea sa puna in mod direct intrebari consultantilor.

Conferinta se va incheia cu o tombola cu premii surpriza oferite de organizatori si partenerii conferintei. Partenerii media ai conferintei sunt Adevarul, www.SMARTfinancial.ro, www.SMARTbank.ro, Finantare.ro, Startups, Monitorul de Cluj si Radio Cluj.

Agentia BTL Design este organizator de evenimente corporate sub brand propriu, si in acest moment deruleaza doua programe de evenimente in domeniul economic: "Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor" ce s-a desfasurat anul acesta in 27 de orase, si "EUSol - Solutii europene pentru afaceri" ce se va derula pana la sfarsitul anului in sase editii.

Din 2003, BTL Design este specializat in promovarea B2B si este unul dintre mari organizatori de evenimente de afaceri din tara. Are deasemenea o oferta variata de servicii: publicitate “below the line", publicitate neconventionala, realizare de strategii complexe de comunicare si relatii publice, oferirea de suport logistic pentru organizarea unor intalniri societatea civila - administratie publica (factori politici, sociali, mediu de afaceri), organizarea unor evenimente speciale (conferinte, mese rotunde, workshop-uri), elaborarea mapelor de presa, concepere conferinte, seminarii, gestionarea relatiilor cu mass-media (interviuri, realizarea de poze, articole). Aria de activitate a societatii se extinde in functie de cerintele fiecarui client. BTL Design realizeaza campanii publicitare care au efecte imediate, corelate cu ajutorul acordat clientilor pentru realizarea obiectivelor pe termen lung.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©