Energiile curate in discutie in conferinta organizata de BTL Design afaceri romania

etichete afaceri:
cursurilor  influencer  licentiati  sesiune  cgamp;gc  starlubricants  pionier  coada  urmarind  asdr  924  sonda  kl1516ai  retaiului  prognoze  versuri  congresului  adriana  centers  irevocabil  janos  alimenta  stilago  trafic  pollus  momentului  oare  3500  declaratiile  ceasul 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Energiile curate in discutie in conferinta organizata de BTL Design

sursa: www.smartfinancial.ro
Agentia BTL Design a anuntat organizarea evenimentului "Energii curate pentru o dezvoltare durabila". In contextul crizei de energie, si pe fundalul cresterii ingrijoratoare a pretului petrolului, energiile neconventionale sunt o alternativa demna de luat in considerare, cu atat mai mult cu cat acestea sunt prietenoase pentru mediu.

Conferinta Energii curate pentru o dezvoltare durabila va avea loc pe 11 septembrie la Hotel J.W. Marriott, si este organizata de agentia BTL Design, Ministerul pentru IMM-uri, Comert, Turism si Profesii Liberale impreuna cu reprezentanti ai Ministerului Economiei si Finantelor si Ministerului Mediului si Dezvoltarii Durabile.

Factorii de decizie din ministere si agentii guvernamentale, impreuna cu specialisti si cercetatori vor prezenta si dezbate politicile de promovare si directiile de dezvoltare din acest sector al energiilor curate, tehnologii si metode de producere a energiei. Vor fi prezentate de asemenea si ofertele de finantare care pot asigura implementarea acestor metode de producere a energiei curate.

Nevoia de suplinire a resurselor clasice de energie si de reducere a poluarii a facut posibila dezvoltarea de noi tehnologii ce vizeaza producerea de energie din resurse alternative. In viitor toate aceste actiuni vor duce la consolidarea unui puternic sector al economiei nationale, acela al energiilor regenerabile si nepoluante.

In auditoriu vor fi prezenti analisti, cercetatori, oameni de afaceri ce activeaza in domeniu, jurnalisti din mass media centrala, alaturi de invitati din afara tarii (Germania si Italia) ce vor prezenta tehnologii si studii de caz din sectorul producerii de energie nepoluanta.

Evenimentul se va derula sub patronajul Primului Ministru Calin Popescu Tariceanu si ii va avea ca invitati speciali pe Ovidiu Ioan Silaghi - Ministru MIMMCTPL, Darius Mesca - Secretar de stat MEF si Lucia Varga, Secretar de stat MMDD.

Promovarea evenimentului se va face in baza parteneriatelor media cu Adevarul, Green Report, www.SMARTfinancial.ro, finantare.ro, www.SMARTbank.ro. De asemenea, evenimentul va beneficia de o puternica activitate de relatii publice.

Agentia BTL Design este organizator de evenimente corporate sub brand propriu si in acest moment deruleaza 2 programe de evenimente in domeniul economic: "Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor" ce s-a desfasurat anul acesta in 27 de orase din tara, si "EUSol - Solutii europene pentru afaceri" ce se va derula pana la sfarsitul anului in 6 locatii. Acestea sunt: Cluj si Timisoara (17-18 septembrie), Iasi si Bacau (1-2 octombrie), Sibiu si Brasov (5 si 6 noiembrie).

Partenerii BTL Design la organizarea acestor conferinte sunt companii mari, care concep si dezvolta solutii pentru IMM-uri sau pentru firme de talie mai mare, in cazul EUSol. In decursul timpului, printre acesti parteneri putem enumera Vodafone, Orange, UPC, Romtelecom, CG&GC IT, Genesys, Siveco, Coface Romania, Credit Europe Bank, BCR, OTP Bank, BRD, Eximbank, Alpha Bank, Sodexho Pass, Progesa & Parteners, Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, Rina Romania, Ariana-Marca Inregistrata si altii.

Evenimentele din domeniul mediului au fost demarate in 2007 prin organizarea unei conferinte internationale impreuna cu Comisia Internationala Pentru Protectia Fluviului Dunarea (ICPDR) si Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile.

Din 2003, BTL Design este specializat in promovarea B2B si este cel mai mare organizator de evenimente de afaceri in tara. Are, de asemenea, o oferta variata de servicii: publicitate "below the line", publicitate neconventionala, realizare de strategii complexe de comunicare si relatii publice, oferirea de suport logistic pentru organizarea unor intalniri societatea civila - administratie publica (factori politici, sociali, mediu de afaceri), organizarea unor evenimente speciale (conferinte, mese rotunde, workshop-uri), elaborarea mapelor de presa, concepere conferinte, seminarii, gestionarea relatiilor cu mass-media (interviuri, realizarea de poze, articole). Aria de activitate a societatii se extinde in functie de cerintele fiecarui client. BTL Design realizeaza campanii publicitare care au efecte imediate, corelate cu ajutorul acordat clientilor pentru realizarea obiectivelor pe termen lung.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©