Endpoint Protector Hardware Appliance, Finalist la Premiile Global Excellence organizate de Info Security Products Guide afaceri romania

etichete afaceri:
folosire  bbdo  dubleaz  interventionala  incetinirea  133461  niciodata  blinkfeed  1300  livrati  ama  hd  fresenius  arcelor  fuchosa  pret  necarbonatate  refugees  brandurile  lansa  investigatii  importatorul  mijloace  carierei  320000  coletele  participantii  nesubscrise  supermulti  balustrade 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Endpoint Protector Hardware Appliance, Finalist la Premiile Global Excellence organizate de Info Security Products Guide

sursa: www.smartfinancial.ro
La numai două luni de la lansarea pe piaţă, Endpoint Protector Hardware Appliance, soluţia la cheie dezvoltată de CoSoSys, este unul dintre finaliştii categoriei Endpoint Security in cadrul ediţiei din 2011 a Premiilor Global Excellence organizate de Info Security Products Guide, principala publicaţie de tip ghid a industriei de securitate IT. Aceste importante premii globale ii recompensează pe dezvoltatorii din industria securităţii IT pentru produsele şi soluţiile lor excepţionale, ce revoluţionează industria şi ridică ştacheta pentru toţi jucătorii din acest domeniu.

Proiectat pentru companii de toate dimensiunile, cu reţele ce variază de la 50 la peste 5000 de staţii cu sisteme de operare Windows sau Apple/Mac, Endpoint Security Hardware Appliance protejează firmele de riscurile de securitate generate de portabilitatea şi mobilitatea sporite din mediul de afaceri, prevenind pierderea şi furtul de date, scurgerea unor date confidenţiale şi alte breşe de securitate ce apar adesea atunci cand dispozitivele portabile fac parte din procesul de lucru.

Soluţia este configurată in mai puţin de cinci minute şi protejează firmele de toate ameninţările descrise mai sus, permiţandu-le să controleze atent utilizarea dispozitivelor portabile, să monitorizeze toate transferurile de date inspre sau dinspre reţeaua protejată şi să impună criptarea automată a tuturor datelor companiei aflate in tranzit pe astfel de dispozitive, totul printr-o interfaţă Web centralizată.

“Numirea soluţiei Endpoint Protector Hardware Appliance printre finaliştii unei competiţii atat de importante foarte curand după lansarea sa pe piaţă este o recunoaştere a performanţei, competitivităţii şi a abilităţii produsului de a răspunde nevoilor reale de siguranţă a datelor şi a porturilor şi de securizare a dispozitivelor portabile din mediul de afaceri”, a spus Roman Foeckl, Director General CoSoSys. “Suntem foarte fericiţi şi mandri de realizările noastre şi vom continua să dezvoltăm soluţii de securitate a datelor şi a reţelelor care rezolvă eficient problemele afacerilor la nivel global, ajutand companiile să economisească timp şi bani şi să se distanţeze de competitori.”

Premiile Global Excellence organizate de Info Security Products Guide recompensează excelenţa in toate domeniile securităţii informatice. Ediţia din 2011 premiază produse din peste 30 de categorii, precum şi cele mai bune companii şi profesioniştii de top din domeniul IT. Caştigătorii competiţiei vor fi anunţaţi in cadrul unei cine festive ce va fi organizată in San Francisco pe 16 Februarie 2011.

Info Security Products Guide sponsorizează conferinţe de elită şi expoziţii din intreaga lume, jucand un rol vital in menţinerea utilizatorilor informaţi in ceea ce priveşte opţiunile de care dispun in vederea protejării resurselor lor digitale. Publicaţia se adresează celor ce doresc să rămană in permanenţă informaţi in legătură cu ameninţările de securite şi cu măsurile de prevenire pe care le pot adopta. În acest ghid pot fi observate o diversitate mare de informaţii, printre care tehnologia de maine prezentată azi, cele mai bune scenarii de aplicare, oameni şi tehnologii ce modelează securitatea informaţiilor şi cercetări de piaţă ce uşurează luarea celor mai pertinente soluţii de securitate. Premiile Info Security Products recunosc şi onorează excelenţa in toate domeniile securităţii informaţiilor.

Compania CoSoSys este specializată in dezvoltarea de software pentru securizarea reţelelor şi pentru imbunătăţirea dispozitivelor de stocare portabile. Portofoliul aplicaţiilor include funcţii de la protejarea prin parolă şi sincronizarea datelor, pană la impiedicarea accesului neautorizat la dispozitivele periferice ataşate calculatoarelor.