eMAG Talent Internship: 1231 de aplicanti si 10 locuri suplimentate afaceri romania

etichete afaceri:
dal  usile  sapphire  cupidoni  sinergia  serbia  venituri  160000  daruit  denumit  ansambluri  larix  consilierea  voip  radiologie  invitate  348  muzee  timpul  microfonului  laszlo  aflat  memoriilor  specificul  ama  sachs  bleu  tu301  nepublicat  clasei 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

eMAG Talent Internship: 1231 de aplicanti si 10 locuri suplimentate

sursa: www.smartfinancial.ro
In cadrul programului eMAG Talent Internship, 1231 de studenti si absolventi din Bucuresti, Iasi si Craiova au aplicat pentru cele 20 de pozitii deschise in echipele Software Development, Web&Mobile Platforms, Targeting Search&Listing, Commercial Platform, Finance si HR. În medie, concurenta in cele 3 orase a fost de 62 de aplicanti pe loc, cea mai stransă competitie fiind la Iasi, unde s-au inscris 198 de candidati pentru cele 2 locuri din centrul de dezvoltare software.

În Bucuresti, pentru cele 17 pozitii deschise au aplicat 956 de studenti. Topul echipelor care au beneficiat de cel mai mare interes din partea aplicantilor este condus de Code Gods (642), urmată de HR Architects (282) si de Money Rulers (155).

Datorită interesului crescut pentru eMAG Talent Internship, compania a suplimentat programul cu incă zece pozitii: 2 pentru HR Architects si 2 in centrul de dezvoltare software din Craiova. În plus, 6 pozitii noi sunt deschise in echipa Comercială, unde internii vor avea ocazia de a se implica in diferite activităti comerciale si isi vor aduce aportul in luarea de decizii de business alături de mentorii lor.

„eMAG Talent Internship este despre modul in care candidatii isi structurează ideile si viziunea lor. Tocmai de aceea, un pas din procesul de aplicare i-a provocat pe candidati să răspundă unui mini-interviu atipic, prin care vrem să cunoastem mai bine gandirea din spate a acestora (e.g.“Te-ai obisnuit deja cu intrebarea <<De ce te-am alege pe tine>>. Noi iti propunem să schimbăm abordarea: tu dacă ai fi in locul nostru ce ai căuta la un intern?”, “Dacă ti-ai infiinta propriul business, cum l-ai numi si care ar fi sloganul?”). Am avut ocazia să intalnim tineri curiosi, dornici să invete si să se dezvolte profesional, cu un potential enorm, cu multe idei si abordări creative. Interesul si entuziasmul lor ne-a determinat să crestem numărul pozitiilor disponibile in Bucuresti si Craiova si credem că multi dintre ei vor face echipă bună cu mentorii lor si după perioada de internship”, spune Cristina solea, manager de recrutare in cadrul eMAG.

În topul institutiilor de invătămant de unde provin candidatii din Bucuresti se află Academia de Studii Economice (ASE), Universitatea Politehnică si Universitatea Bucuresti. Majoritatea aplicantilor pentru pozitiile disponibile in centrul de dezvoltare software din Iasi sunt studenti ai Universitătii „Alexandru Ioan Cuza”, urmată de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”. În ceea ce priveste Craiova, aproape toti cei care au aplicat sunt studenti ai Universitătii din Craiova.

Pentru pozitiile deschise in cadrul eMAG Talent Internship au aplicat si 37 de tineri care studiază in Marea Britanie, in universităti din Londra, Edinburgh, Manchester, Worcester si Birmingham, si Franta, in cadrul Universitătii „Jean Jaures” din Toulouse.

Programul de Internship va fi plătit si se va derula in perioada iulie - august, iar la finalul acestuia cei mai performanti dintre participanti pot fi angajati in cadrul eMAG.

Fondat in 2001 de antreprenori romani, eMAG este un pionier al pietei de comert online din Romania si a devenit un lider regional, cu prezentă in Bulgaria, Ungaria si Polonia. De 15 ani investeste constant in servicii care ajută clientii să salveze timp si bani, servicii care au in spate tehnologii dezvoltate in Romania.

Cu o gamă de produse in continuă crestere atat prin oferta proprie, cat si prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta si comanda orice, de oriunde. Clientii beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum 30 de zile drept de retur, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, Service Pick Up and Return, finantare in rate prin eCredit, aplicatia de mobil si „Plata cu un click”, serviciul de comandă instant prin swipe.