eMAG recruteaza interni in Bucuresti, Craiova si Iasi in programul Talent Internship 2016 afaceri romania

etichete afaceri:
cetateni  alfonsedmc089@yahoocom  strategii  altor  juniorii  keeper  electrocasnica  blues  lions  cleansteps  cnipmmr   grupul  bratara  platforma  alius  pensions  pesimistii  respondentii  6202  vin  trustpay  proliferarea  tanger  gastropan  billboard  comitetele  identifice  valentele  stilul  poat 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

eMAG recruteaza interni in Bucuresti, Craiova si Iasi in programul Talent Internship 2016

sursa: www.smartfinancial.ro
eMAG continuă programul Talent Internship si deschide 20 de pozitii de interni in sase din echipele companiei: Software Development, Web&Mobile Platforms, Targeting Search&Listing, Comercial Platform, Finance si HR. Noutatea acestei editii vine din deschiderea rolurilor din Web&Mobile si Targeting, Search&Listing, două zone provocatoare si din ce in ce mai importante in experienta de cumpărare a clientilor eMAG. Aflat la cea de-a treia editie, eMAG Talent Internship se adresează studentilor si absolventilor cu competente tehnice, economice si umaniste, din Bucuresti, Craiova si Iasi.

Înscrierile se desfăsoară in intervalul 16 mai - 3 iunie 2016, iar perioada de Internship va avea loc in lunile iulie si august. Toate posturile de internship vor fi plătite pe intreaga durată a programului, iar la final cei mai performanti dintre participanti pot fi angajati in cadrul eMAG.

„Invităm si anul acesta studentii si absolventii de facultate să trăiască experienta eMAG, direct din culise, in cadrul programului eMAG Talent Internship. Am ajuns la cea de-a treia editie deja si ne bucurăm că de la an la an aducem in echipa noastră generatii noi de tineri curiosi si intr-o permanentă căutare de idei out-of-the-box. Anul trecut, peste 2600 de studenti au aplicat in programul nostru. Noii interni vor fi mentorati pe parcursul intregului program de specialisti din companie. Pe langă suportul pe care il vor primi de la acestia, internii vor fi implicati si in programe de invătare, care le vor sutine dezvoltarea si integrarea in cultura si echipele eMAG”, spune Cristina solea, manager de recrutare eMAG.

Programul le oferă participantilor sansa de a lucra alături de oameni cu experientă la dezvoltarea unor proiecte de impact pentru business-ul eMAG si de a acumula experientă in domenii precum software development, web&mobile, targetare, financiar si resurse umane.

Pentru Bucuresti, eMAG deschide 17 pozitii in sase arii de business. Tinerii care se inscriu in programul de internship din Craiova si Iasi vor lucra in cadrul centrelor de dezvoltare software din cele două orase.

Aplicantii pentru una din cele 20 de pozitii deschise se pot inscrie accesand link-ul cariere.emag.ro/internship pană la data de 3 iunie 2016. După perioada de inscriere, aplicantii vor intra intr-un proces interactiv de selectie pe parcursul lunii iunie.

Fondat in 2001 de antreprenori romani, eMAG este un pionier al pietei de comert online din Romania si a devenit un lider regional, cu prezentă in Bulgaria, Ungaria si Polonia. De 15 ani investeste constant in servicii care ajută clientii să salveze timp si bani, servicii care au in spate tehnologii dezvoltate in Romania.

Cu o gamă de produse in continuă crestere atat prin oferta proprie, cat si prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta si comanda orice, de oriunde. Clientii beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum 30 de zile drept de retur, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, Service Pick Up and Return, finantare in rate prin eCredit, aplicatia de mobil si „Plata cu un click”, serviciul de comandă instant prin swipe.