Ecoxtrem se alatura echipelor TMI Romania si Qualians - parteneriat pe piata de training si evenimente corporate afaceri romania

etichete afaceri:
caisse  scil  contraventiei  paypal  multifunctional  efectua  service  stephane  nimrod  ce  sperantei  gadgets  chase  importan  suprema  vede  simona  devices  fernando  firmei  rabdare  performance  downey  cli  3lcd  angajeze  kaleidoscope  750  depuse  camasi 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Ecoxtrem se alatura echipelor TMI Romania si Qualians - parteneriat pe piata de training si evenimente corporate

sursa: www.smartfinancial.ro
Actionariatul companiei de training si consultantă Qualians, care detine si franciza TMI in Romania, a achizitionat pachetul majoritar de părti sociale din Ecoxtrem, unul dintre principalii jucători pe piata organizării de evenimente de tip teambuilding outdoor si training.

”Cooptarea Ecoxtrem alături de TMI si Qualians este un pas important către scopul nostru de a le oferi clientilor, printr-un singur punct de contact, un portofoliu si mai larg de servicii de calitate”, spune Octavian Pantis, Managing Director TMI Romania si Qualians.

”Ne-am dorit să adăugăm complexitate programelor noastre, pentru experiente si evenimente cat mai memorabile, iar pentru asta am căutat un partener care să aibă nu numai servicii complementare, dar si o reputatie solidă si recunoastere in piată”, explică Dragos Saioc, General Manager si fondator Ecoxtrem. ”Prin experienta, profesionalismul si know-how-ul lor, TMI si Qualians aduc valoarea adăugată pe care ne-o doream.”

Cu o cifră de afaceri cumulată de peste 850.000 de Euro in 2013, TMI Romania si Qualians oferă o gamă foarte diversă de servicii de coaching si consultantă, traininguri personalizate si cursuri deschise, lucrand cu unii dintre cei mai buni traineri si specialisti din piată, in domenii precum leadership & management, marketing, branding si comunicare, finante, resurse umane sau customer service.

”Grupul TMI / Qualians s-a dovedit solutia optimă, pentru că am găsit oameni pasionati de ceea ce fac, oameni cu perseverentă si ambitie, care isi doresc să obtină performante la cel mai inalt nivel calitativ si care sunt decisi să isi pună amprenta asupra succesului clientilor lor”, povesteste Dragos Saioc despre noii săi parteneri.

Cu cel mai mare portofoliu de evenimente de teambuilding outdoor desfăsurate anual - peste 80 -, Ecoxtrem este printre liderii pietei si după cifra de afaceri, obtinand venituri de peste 480.000 de Euro in 2013. Odată cu semnarea parteneriatului cu TMI Romania si Qualians, planurile de viitor ale Ecoxtrem vizează nu numai extinderea portofoliului de servicii, ci si cresterea numărului de clienti prin calitatea si ineditul evenimentelor marca Ecoxtrem si cresterea cifrei de afaceri pană in jurul valorii de 1 milion de euro pană in 2016.

Aproximativ 6000 de persoane din cele mai importante companii din Romania urmează trainingurile TMI in fiecare an, 51% dintre acestia fiind middle manageri, iar 6% top manageri. De asemenea, sute de profesionisti de diferite specializări participă anual la cursurile deschise organizate de Qualians. În acelasi timp, Ecoxtrem detine un portofoliu important de clienti din zona corporativă. Împreună, cele 3 companii isi doresc să devină un one-stop-shop pentru companiile din Romania care caută să isi depăsească limitele si să obtină performantă prin echipe mai puternice si mai unite, cu reale calităti de leadership si management.

TMI Romania este parte a companiei internationale de training TMI, cu birouri in peste 45 de tări in lumea intreagă, fondată in 1975 in Danemarca. TMI este prezentă in Romania din 1999, avand azi un portofoliu ce cuprinde aproape toate companiile multinationale mari si un numar in crestere de companii mari antreprenoriale romanesti.

TMI Romania a fost declarată, de două ori, Compania de Training a Anului, la Galele Premiilor Business-Edu din 2008 si din 2011. De asemenea, TMI a castigat premiul „Most Innovative Training Program” pentru cursurile bazate pe conceptul original TMI Employeeship.

Qualians este o companie de training si consultantă care pune la dispozitia oamenilor si companiilor un portofoliu extins si modern de instrumente de invătare si dezvoltare. Partenerii Qualians sunt, pe de o parte, companii internationale de nisă, cu o expertiză deosebită si cu solutii de o aplicabilitate dovedită - cum ar fi LEGO Serious Play, Silega Business Simulations, TTI Success Insights - si, pe de altă parte, experti romani cu o reputatie solidă, cu rezultate remarcabile in domeniile lor de activitate.

Mii de oameni au participat la cursurile deschise si conferintele organizate de Qualians si tot mai multe companii aleg solutiile Qualians pentru a valorifica din plin potentialul capitalului uman al organizatiei lor.

Ecoxtrem activeaza˘ pe piata organiza˘rii de evenimente corporate, actiuni de teambuilding si traininguri de peste 8 ani de zile, timp in care a organizat peste 500 de evenimente de succes. Clientii care au acceptat provocarea Ecoxtrem au fost convinsi de calitatea serviciilor, de profesionalismul si dinamismul cu care abordează fiecare eveniment, fie că a fost vorba despre programe de teambuilding, training, trekking sau de servicii de turism, propulsand compania printre liderii pietei.