DPD Romania inaugureaza noul centru logistic din Bucuresti, dupa o investitie de 1,5 milioane de euro afaceri romania

etichete afaceri:
plasarea  ideala  pastrezi  zone  paduret  angrenata  sponsoriz  motivation  fruntas  intuneric  lansand  meniu  maximizand  instantele  tot  intocmeste  capsule  periferice  anuntat  guzu  palmier  medicredit  qr  amenajeaza  honoris  libor  ivascu  taratu  valize  siloz 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

DPD Romania inaugureaza noul centru logistic din Bucuresti, dupa o investitie de 1,5 milioane de euro

sursa: www.smartfinancial.ro
DPD Romania, unul dintre cei mai importanti jucători de pe piata locală de coletărie si curierat expres, isi extinde capacitatea logistică, inaugurand un nou centru logistic in Romania. Depozitul are o suprafată de 4.800 mp si este amplasat in Mogosoaia, in cadrul proiectului logistic LOG.IQ Bucuresti.

Investitia pentru dezvoltarea si dotarea noului depozit din Bucuresti se ridică la 1,5 milioane de euro si a fost destinată exclusiv amenajării si dotării cu tehnologie si echipamente de ultimă generatie, specifice industriei de curierat. Capacitatea noului depozit permite manipularea si sortarea a 70.000 colete pe zi, respectiv 2.000 de paleti pe zi, si acomodarea a 160 de curieri.

”Această investitie are un rol cheie in dezvoltarea business-ului DPD Romania si face parte din strategia de extindere a capacitătii logistice la nivel national, pe care am demarat-o incă de anul trecut. Locatia a fost aleasă strategic, in special datorită pozitionării proiectului, aproape de Capitală si de principalele căi de transport rutier. Depozitul din Mogosoaia are cele mai moderne solutii logistice la nivel national, fiind dotat cu o nouă linie de sortare si manipulare. Acest sistem facilitează sortarea rapidă a unor volume mari de colete si creste fereastra operatională de livrare si colectare in Romania”, declară Lucian Aldescu, CEO DPD Romania.

Potrivit CEO-ului DPD Romania, dezvoltarea capacitătii logistice la nivel local este o măsură esentială, odată cu mărirea portofoliului si cresterea volumelor de transport ale clientilor existenti. Astfel, compania isi va extinde capacitatea logistică si in Sibiu, unde este localizat si hub-ul central DPD Romania.
Centrul logistic din Sibiu va fi utilizat la capacitate maximă de către DPD incepand din toamna acestui an si va permite manipularea a 50.000 colete pe zi, respectiv 4.000 de paleti pe zi.

DPD Romania este parte a DPDgroup, lider european in curieratul rutier. În Romania, DPD se află in top 3 companii de curierat. Prin tehnologia inovatoare, cunoasterea pietei locale si cele 2 servicii Predict si PalletOne, DPD Romania oferă cea mai bună experientă de livrare atat expeditorilor, cat si destinatarilor.

Cu o echipă de peste 600 de angajati si francizori si avand acces la o retea europeană de 16.000 de sedii Pickup, DPD Romania livrează anual 7 milioane de colete.