Dezvoltatorul imobiliar Impact a intrat pe piata distributiei de energie electrica afaceri romania

etichete afaceri:
plate  muscosa  578  liebfraumilch  moisil  posturi  inclusiv  interna  stapan  ecou  controlat  rusu  propriului  ezonomics  povestesc  afectat  polietilena  inspirat  tehnic  toyota  sublineaz  ansamblului  soldata  combinatul  operatorilor  frigider  tiglele  editurii  instrumentele  bixtonim 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Dezvoltatorul imobiliar Impact a intrat pe piata distributiei de energie electrica

sursa: www.smartfinancial.ro
Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) a aprobat tariful pentru serviciul de distributie de energie electrica prestat de dezvoltatorul imobiliar Impact Bucuresti intr-unul din proiectele sale rezidentiale, aceasta marcand practic intrarea companiei pe piata distributiei de energie electrica.

Potrivit unui comunicat al Impact, ANRE a emis pe 5 noiembrie o decizie prin care comunica aprobarea tarifului pentru serviciul de distributie a energiei electrice prestat de Impact intr-una dintre dezvoltarile rezidentiale realizate de companie. În decizie se arata ca, incepand cu 10 noiembrie 2008, Impact va aplica pentru energia electrica distribuita un tarif de distributie (fara TVA) de 77,83 lei/MWh, angajandu-se ca, in termen de cinci zile sa transmita decizia beneficiarilor.

Conform aceluiasi act, atat distribuitorul, cat si beneficiarii sunt obligati sa duca la indeplinire prevederile deciziei in termenul precizat. Tarifului de distributie i se va adauga contravaloarea energiei electrice furnizate.

"Odata cu aprobarea tarifului pentru serviciul de distributie de energie electrica, Impact SA devine deopotriva distribuitor si furnizor pentru locatarii nostri. Vom continua demersurile legale pentru aprobarea tarifului aferent serviciului de distributie si pentru celelalte dezvoltari rezidentiale, valorificand astfel investitiile facute in infrastructura de energie electrica in cele 12 proiecte finalizate ale companiei".

"Cu cat tariful aferent serviciului de distributie va fi aprobat pentru mai multe ansambluri, cu atat este mai probabila scaderea costurilor la energie electrica, avand in vedere numarul mai mare de consumatori", a declarat Dan Ioan Popp, CEO Impact Developer&Contractor.

Pentru o mai buna comunicare cu clientii sai, incepand cu data de 1 noiembrie 2008, Impact a pus la dispozitia consumatorilor cu care a incheiat contracte de distributie si furnizare de energie electrica un call-center, care asigura permanent primirea si solutionarea problemelor legate de energia electrica in ansamblurile finalizate.

Pe parcursul celor 17 ani de existenta, compania Impact a realizat 16 ansambluri rezidentiale, cu peste 1.700 de case construite la standarde de calitate occidentala si s-a extins la scara nationala - Bucuresti, Constanta, Oradea, Ploiesti.

Material furnizat de Agentia de Presa AGERPRES