Deschide Romania - programul eMAG pentru micii producatori romani afaceri romania

etichete afaceri:
euron  /  boaja  implementarea  p32lc12  donarea  scontata   2014  young  ascendent  magiunul  evo  substante  acm  cere  identific  bershka  calda  comer  malta   caldura  sloganul  eva  vazare  nejustificat  consultantii  masurilor  uncie  miliarde  adrating 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Deschide Romania - programul eMAG pentru micii producatori romani

sursa: www.smartfinancial.ro
eMAG a lansat recent programul „Deschide Romania” și oferă micilor producători locali oportunitatea de a accesa cel mai mare canal romanesc de vanzare online, prin listarea produselor in platforma eMAG Marketplace. De program vor beneficia aproximativ 400 de producători locali in primul an, iar investiția inițială va ajunge la peste 1 milion de lei.

„Pentru micii antreprenori romani inscrierea in eMAG Marketplace reprezintă oportunitatea de a accesa milioane de potențiali clienți, iar pentru aceștia din urmă, cumpărarea produselor romanești pe care și le doresc, simplu și rapid, indiferent de locul din țară in care ele sunt fabricate. Ei vor sprijini astfel micii producători și tradițiile meșteșugărești. O cerere crescută va aduce și noi locuri de muncă, iar astfel impactul acestui proiect in cadrul comunităților va fi unul de durată”, declară Florin Filote, Director eMAG Marketplace.

Unul dintre principalele avantaje ale programului il reprezintă piața de milioane de clienți pe care producătorii locali o vor putea accesa odată cu listarea in eMAG Marketplace. Aceștia vor beneficia și de comisioane mai mici, in medie, cu 50% față de cele standard, iar ONG-urile inscrise in proiect vor beneficia de comision 0%.

În plus, pentru a fi mai ușor de identificat de către clienți, produsele din program vor fi semnalizate, pe site și in aplicația mobilă eMAG, cu logoul „Deschide Romania”. 30 de angajați eMAG implicați in noul proiect le vor oferi producătorilor suport pentru respectarea cerințelor legale in ceea ce privește producția, documentarea și comercializarea online a produselor.

Pentru primul an, eMAG estimează că aproximativ 400 de producători se vor inscrie in proiect și vor lista in jur de 50.000 de produse, iar platforma va genera pentru aceștia vanzări de peste 14 milioane de lei. În prezent, in eMAG Marketplace există 32 de producători locali cu cifră de afaceri de pană la 500.000 de lei, cu peste 5.000 de produse, listate in 98 de categorii. Cumulat, pană acum, aceștia au inregistrat vanzări de peste 600.000 de lei.

Cine se poate inscrie in program?
În „Deschide Romania” se pot inscrie și beneficia de avantajele programului, indiferent de domeniul de activitate și cu excepția industriei alimentare, mici producători, ONG-uri cu activități de producție din care se autofinanțează și PFA-uri care realizează produse meșteșugărești. Cifra de afaceri a acestora poate să fie de pană la 500.000 de lei, inregistrată in ultimul an fiscal incheiat.

În următorii cinci ani de la lansarea „Deschide Romania”, comercianții inscriși in program vor cumula, prin intermediul platformei eMAG Marketplace, vanzări de 100 de milioane de lei. Comercianții care doresc să vandă pe platforma eMAG Marketplace in cadrul programului „Deschide Romania” trebuie să producă exclusiv in Romania, cu respectarea tuturor normelor și prevederilor legale, iar produsele lor pot fi inclusiv produse meșteșugărești, realizate in serii mici.

Companie romanească fondată in 2001, eMAG este un pionier al pieței de comerț online din Romania și a devenit un lider cu prezență in Bulgaria, Ungaria și Polonia. De 16 ani investește constant in servicii care ajută clienții să economisească timp și bani, servicii care au in spate tehnologii dezvoltate in Romania.
Cu o gamă de produse in continuă creștere atat prin oferta proprie, cat și prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde. Clienții beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum 30 de zile drept de retur, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, Service Pick Up and Return, finanțare in rate prin eCredit, aplicația de mobil și „Plata cu un click”, serviciul de comandă instant.