Deloitte: o noua sesiune de aplicari in cadrul programului EU Gateway afaceri romania

etichete afaceri:
substanta  leaţi  refrigerare  americane  recupereaza  nsenina  mondiale  emporiki  pitesti  dren  14000  asa  vizitei  cazi  legata  liceenilor  csr`08  noptii  vinexpert  emc  sirius  ambalarea  propuse  drawn  cutiilor  rf  bcrro  directivei  transfond  ave 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Deloitte: o noua sesiune de aplicari in cadrul programului EU Gateway

sursa: www.smartfinancial.ro
Programul EU Gateway continuă cu sesiunea de aplicări pentru companii specializate in tehnologii energetice si de mediu care vor să pătrundă pe piata din Coreea de Sud. Termenul limită de aplicare este 28 ianuarie 2011, iar misiunea economică este programată in perioada 6 - 10 iunie 2011, marcand astfel cel de-al treilea ciclu de misiuni.

„În contextul economic actual, firmele romanesti din domeniul tehnologiilor energetice si de mediu pot beneficia, prin intermediul programului EU Gateway, de tendinta globală de crestere a cererii pentru produsele de profil, accesand pietele din Asia”, spune Valentin Onciu, Consultant in cadrul Deloitte Consultantă si coordonator al acestei etape din program.

Programul EU Gateway a fost initiat de către Comisia Europeană si are ca scop sustinerea companiilor din Uniunea Europeană in procesul de intrare pe anumite piete de inaltă tehnologie si design. Birourile Deloitte din UE, Japonia si Coreea de Sud oferă suport si coaching pentru companii, de la stadiul de aplicare pană la sfarsitul misiunii economice. Programul a fost structurat pe sase cicluri cu misiuni economice de-a lungul a sase ani, pană in 2014.

Procesul de aplicare constă in două etape. Pentru inceput, companiile completează un formular exprimandu-si interesul fată de proiect, urmand ca analistii Deloitte să determine gradul de eligibilitate al companiei. Dacă firmele corespund cerintelor, trec la a doua fază, completand un formular de aplicare. Întregul proces se desfăsoară online, pe site-ul www.eu-gateway.eu, si nu presupune niciun efort financiar din partea aplicantului. Companiile interesate primesc asistentă din partea Deloitte de-a lungul intregului proces de aplicare, precum si pe tot parcursul etapelor ulterioare acceptării in acest program.

Companiile eligibile trebuie să aibă sediul in Uniunea Europeană si să aibă o activitate pe piată de cel putin cinci ani. Alte criterii de selectie sunt actionariatul european majoritar sau de 100%, precum si o cifră de afaceri si un număr de angajati suficient de mare astfel incat să garanteze intrarea pe pietele din Japonia si / sau Coreea.

Companiile trebuie de asemenea să facă dovada unui portofoliu de cooperare cu companii la nivel international si să aibă o strategie de afaceri solidă pentru penetrarea celor două piete asiatice. În plus, principalii factori de decizie din cadrul companiilor respective trebuie să fie vorbitori fluenti de limbă engleză.

Numele Deloitte se refera la organizatia Deloitte Touche Tohmatsu Limited, o companie cu raspundere limitata din Marea Britanie, la firmele membre ale acesteia, in cadrul careia fiecare firma membra este o persoana juridica independenta.

Deloitte furnizeaza servicii clientilor din sectorul public si privat in urmatoarele domenii profesionale - audit, taxe, consultanta, consultanta financiara - deservind numeroase industrii.

Prin intermediul retelei sale globale de firme membre, care activeaza in 140 de tari, Deloitte pune la dispozitia clientilor sai resursele internationale precum si priceperea locala pentru a-i ajuta sa exceleze indiferent de locul in care acestia isi desfasoara activitatea. Obiectivul celor 169 000 de profesionisti din Deloitte este acela de a deveni un standard de excelenta.