Deloitte: EU Gateway - sesiunea de aplicari in domeniul tehnologiilor medicale si de sanatate afaceri romania

etichete afaceri:
130  panoramei  klum  baie  136  protectiei  rezolvata  insulele  detroneaza  uragane  energize  motivarea  ador  mandateaza  frosta  degradat  internationala   imbunatateste  safari  exemple  sustine  corexl  entuzia  gaze  shopamp;go  cupcakes  atinsese  tei  cumpar  pretexul 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Deloitte: EU Gateway - sesiunea de aplicari in domeniul tehnologiilor medicale si de sanatate

sursa: www.smartfinancial.ro
Programul EU Gateway continuă cu sesiunea de aplicări pentru companii specializate in tehnologii medicale și de sănătate care vor să se lanseze pe piața din Japonia. Termenul limită de aplicare este 17 decembrie 2010, iar misiunea economică este programată in perioada 23 mai - 27 mai 2011, marcand astfel cel de-al treilea ciclu de misiuni, se precizeaza intr-un comunicat de presa transmis catre www.SMARTfinancial.ro.

„În contextul economic actual, firmele romanești din domeniul tehnologiilor din sistemul medical și de sănătate pot beneficia, prin intermediul programului EU Gateway, de tendința la nivel global de creștere a cererii pentru produsele de profil, accesand piețele din Asia”, spune Valentin Onciu, Consultant in cadrul Deloitte Consultanță, coordonatorul acestei etape din program.

Programul EU Gateway a fost inițiat de Comisia Europeană și are ca scop susținerea companiilor din Uniunea Europeană in procesul de intrare pe anumite sectoare de inaltă tehnologie și design. Birourile Deloitte din Uniunea Europeană, Japonia și Coreea de Sud oferă suport și coaching pentru companii, din stadiul de aplicare și pană la sfarșitul misiunii economice. Programul a fost structurat pe şase cicluri cu misiuni economice de-a lungul a şase ani, pană in 2014.

Procesul de aplicare constă in două etape. Pentru inceput, companiile completează un formular exprimandu-și interesul față de proiect, urmand ca analiștii Deloitte să determine gradul de eligibilitate al companiei.

Dacă firmele corespund cerințelor, trec la a doua fază, completand un formular de aplicare. Întregul proces se desfășoară online, pe site-ul www.eu-gateway.eu, și nu presupune niciun efort financiar din partea aplicantului. Companiile interesate primesc asistență din partea Deloitte de-a lungul intregului proces de aplicare, precum și pe tot parcursul etapelor ulterioare acceptării in acest program.

Companiile eligibile trebuie să aibă sediul in Uniunea Europeană şi să aibă o activitate pe piaţă de cel puţin cinci ani. Alte criterii de selecţie sunt acţionariatul european majoritar sau de 100%, precum şi o cifră de afaceri şi un număr de angajaţi suficient de mare astfel incat să garanteze intrarea pe pieţele din Japonia şi / sau Coreea.

Companiile trebuie de asemenea să facă dovada unui portofoliu de cooperare cu companii la nivel internaţional şi să aibă o strategie de afaceri solidă pentru penetrarea celor două pieţe asiatice. În plus, principalii factori de decizie din cadrul companiilor respective trebuie să fie vorbitori fluenţi de limbă engleză.

Deloitte furnizeaza servicii clientilor din sectorul public si privat in urmatoarele domenii profesionale - audit, taxe, consultanta, consultanta financiara - deservind numeroase industrii.