Cyber-Shot W - noile modele Sony W170, W150, W130, W120, W110 afaceri romania

etichete afaceri:
predator  marit  munteanu  euforia  acceleration  asociere  stiftung  telefoniei  tcm  vinuri  bazaar  budinc  audientei  livrata  ied  filozofie  scenarii  gigantii  jumpy  killer  disfunctionalitati  schi  pink  sinteze  biologii  osf  scurtam  esentialul  temporare  frf 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Cyber-Shot W - noile modele Sony W170, W150, W130, W120, W110

sursa: www.smartfinancial.ro
Seria Sony Cyber-shot W vine cu un aspect proaspat in 2008, "prin cinci noi modele de camere foto pline de stil care alatura calitatii extraordinare a imaginii High Definition functii usor de utilizat. Disponibile intr-o paleta de culori indraznete, camerele din noua serie Cyber-shot W ies in evidenta prin liniile clare si aspectul modern. In interiorul carcasei elegante din aluminiu, toate cele cinci modele inglobeaza cea mai noua tehnologie Sony pentru noi optiuni creative si garantia unor amintiri de neuitat", se precizeaza pentru www.SMARTfinancial.ro.

Aceasta gama are ca varf de lance modelul Cyber-shot W170 de 10.1 megapixeli echipat cu un ecran Clear Photo LCD de 2.7 inci, care ofera o rezolutie (230.000 de pixeli) si un contrast remarcabile, chiar in conditiile fotografierii in aer liber. Se remarca, de asemenea, prin obiectivul superangular de inalta calitate Carl Zeiss cu zoom optic 5x. Multumita focalei minime de 28mm (in echivalent 35mm), fotografiile de grup sau de peisaj cuprind acum mai mult din subiect.

Modelul de varf al seriei, W170, are caracteristica functia Intelligent Scene Recognition (Detectie Inteligenta a Scenei) care elimina nevoia ghicirii setarilor potrivite in diverse scene uzuale de fotografiere. In modul de lucru Avansat, camera face doua fotografii - una utilizand setarile automate standard si cealalta folosind setarile optimizate - permitandu-va sa alegeti fotografia favorita. Alte functii ale W170 sunt: Smile Shutter - Fotografierea declansata de zambet, Face Detection - Detectia Fetelor si stabilizatorul optic de imagine Super Steady Shot - pentru fotografii cat mai clare in conditii de luminozitate scazuta.

Cu o rezolutie de 8.1 megapixeli efectivi, modelul premium W150 beneficiaza de ecran luminos panoramic Clear Photo LCD plus de 8,9cm (2.7-inci), asemenea modelului de top W170. Dispune, de asemenea, de obiectiv puternic superangular Carl Zeiss cu zoom de 5x, precum si de functiile Smile Shutter, Face Detection, Super Steady Shot si Intelligent Scene Recognition.

Modelul W130 se mandreste si el cu o rezolutie efectiva de 8.1 megapixeli, precum si cu functiile Smile Shutter, Face Detection, Super SteadyShot si obiectiv Carl Zeiss cu zoom optic 4x. Modelul W120 are specificatiile similare modelului W130, dar cu o rezolutie de 7.2 megapixeli efectivi.

Procesorul de imagine BIONZ dezvoltat de Sony, inglobat de toate modelele noii serii W, suporta tehnologia imbunatatita de detectie a fetelor, acum cu o capacitate mult mai buna de urmarire a formei, precum si cu abilitatea de recunoastere a fetelor situate mai departe de camera. In plus, functia Face Detection poate face acum automat diferenta intre copii si adulti, regland expunerea, tonalitatea pielii si reducerea efectului de "ochi rosii", cu scopul obtinerii unor portrete minunate cu orice subiect.

"O alta premiera de la Sony, Smile Shutter, asteapta pana cand subiectul zambeste si apoi declanseaza automat, pentru chipuri vesele in fiecare poza. O noua setare Smile Level va permite sa reglati fin pragul de declansare a Smile Shutter inainte de a face fotografia, de la un simplu zambet la un adevarat ranjet".

"Sustinut, de asemenea, de procesorul BIONZ, optimizorul de gama dinamica ajusteaza in mod automat expunerea si contrastul pentru obtinerea unor rezultate cu aspect cat mai natural. Este extrem de eficient cu scenele puternic iluminate din spate, unde exista riscul pierderii detaliilor in zonele din imagine cu lumina foarte crescuta sau foarte scazuta".

"Sensibilitatea in cazul tuturor modelelor poate fi dusa la maximul ISO 3200 cu scopul obtinerii unor poze reusite fara utilizarea blitului in spatii inchise sau in conditii de luminozitate slaba. Alaturi de stabilizatorul optic de imagine Super SteadyShot, se ofera o puternica solutie de stabilizare impotriva imaginilor miscate, pentru imagini mai clare in conditii de luminozitate slaba sau la un zoom ridicat".

Iesirea High Definition prezenta la toate modelele va permite sa va bucurati de vizionarea imaginilor la dimensiuni foarte mari pe un televizor BRAVIA sau orice alt ecran HD Ready. Conectarea la orice televizor sau ecran compatibil PhotoTV HD (prin intermediul unui cablu-adaptor de iesire optional) ofera imagini incredibile HD cu un realism si detalii extraordinare.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©