Copacul Intelepciunii - SENIORHYPER si COSTA D`ORO promoveaza un stil de viata sanatos afaceri romania

etichete afaceri:
intelegerii  nivea  specialitati  prodfarm  praga  inovarii  diploma  autoro  dimri  fpp  beneficiari  distribuie  prezentp  vilelor  radio  impresionanta  scufunde  meciurile  guvernarea  bugetului  sundance  cnas  aproximate  minunata  februarie  jose  considerabile  topului  p50t  extrasalariale 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Copacul Intelepciunii - SENIORHYPER si COSTA D`ORO promoveaza un stil de viata sanatos

sursa: www.smartfinancial.ro
Intelepciunea este un ideal către care multi dintre noi tindem. Putini suntem insă consecventi in a atinge acest lucru si mai putini sunt cei care reusesc in final să se poată considera intelepti.

SENIORHYPER si Costa d'Oro propun o solutie interactivă prin care atingerea intelepciunii devine un efort comun, un exercitiu in care oricine poate să ofere un sfat intelept.

Copacul Întelepciunii este noua aplicatie dezvoltată de SENIORHYPER pentru Costa d'Oro, aceasta fiind disponibilă incepand cu 26 iunie pe pagina de Facebook a brand-ului de ulei de măsline. Cele trei ramuri ale copacului propun sfaturi pretioase pentru un stil de viată sănătos. Astfel utilizatorii aplicatiei pot alege oricare din aceste ramuri si să inscrie sfaturile lor legate de alimentatie, ingrijire personală sau sport si astfel intră in competitia pentru premiile săptămanale - seturi de produse pentru o alimentatie sănătoasă de la Costa d'Oro.

Fiecare sfat inscris in Copacul intelepciunii va face ca o nouă ramură să crească, astfel incat copacul să ajungă la maturitate. La finalul campaniei, toti cei care au inscris sfaturi in aplicatie, vor intra in extragerea finală pentru unul din cele 3 mari premii, fiecare corespunzător unei ramuri a copacului. Astfel, cei care inscriu sfaturi legate de sport au oportunitatea de a castiga o pereche de patine cu rotile pentru a se mentine in formă, sfaturile legate de ingrijirea personală pot aduce un voucher spa pentru momentele de relaxare atat de necesare, in timp ce utilizatorii care oferă sfaturi legate de alimentatie pot castiga patru cărti de bucate care ii vor ajuta să inteleagă cu adevărat filozofia culinară sănătoasă.

“Costa d'Oro este lider de piată in Romania, asa că idea de a crea o campanie de educare a consumatorilor a venit natural. Provocarea a fost să ii convingem pe cei inscrisi in aplicatie să interactioneze si nu doar să se “lase educati”. Că uleiul de măsline e supranumit aurul lichid stiam, asa că am dus ideea mai departe si am exprimat-o prin asocierea măslinului cu acest copac al intelepciunii. Ce nu ne-am dorit a fost ca in contextul unei aplicatii care vorbeste despre sfaturi intelepte să prezentăm brand-ul ca pe un profesor care pune absente nemotivate si dă maxim nota 8 atunci cand stii materia la perfectie. Asa că ne-am inspirat din viata de zi cu zi consumatorilor. În realitate oamenii impărtasesc sfaturile despre sănătate unii cu altii in baza experientelor proprii. Am pus gandurile cap la cap si am lansat aplicatia.”, spune Miruna Dumirescu, Copywriter, SENIORHYPER.

„Sfaturi despre o viată sănătoasă si plină de intelepciune pot fi oferite doar de persoanele care adoptă un astfel de stil de viată. Aplicatia dezvoltată de SENIORHYPER ii incurajează pe utilizatori să impărtăsească din intelepciunea lor cu restul comunitătii Costa d'Oro din mediul online, aducand astfel un plus de valoare oamenilor in general, dar si nouă, pentru că răspunsurile primite de la utilizatori vor fi folosite pentru a dezvolta o cercetare despre perceptia romanilor asupra unui stil de viată sănătos”, a declarat Alina Bostan, Brand Manager Costa d'Oro.
Liliana Dobre - Marketing Manager Nordic Import Export, Alina Bostan - Brand Manager, Andreea Ionescu - Category Manager Dry si Alessandro Farneti - Marketing Manger Costa d'Oro, au reprezentat echipa Costa d'Oro implicată in dezvoltarea proiectului.

Din partea SENIORHYPER au participat Vasile Alboiu - Creative Director, Alin Marghidanu - Group Creative Director, Elie Haddad - Art Director, Miruna Dumitrescu - Copywriter, Dana Cucos - Social Media Manager, Veronica Ciacoveanu - Senior Account Manager, Alexandra Circiu - Junior Account Executive, Andrei Băiasiu - Project Manager, stefan Zibilianu - Php developer, Valentin Vasilescu - Action Script Developer.

Costa d'Oro este o companie italiana fondata in 1968 in Spoleto. Inceputa ca o mica afacere fondata de familiile Sabatini si Santirosi, produsele Costa d'Oro au ajuns rapid sa fie foarte apreciate de clienti.

In prezent Costa d'Oro este unul dintre cei mai mari exportatori de ulei de masline din Italia, cu o capacitate de productie de peste 175.000 litri de ulei de masline pe zi. Produsele Costa d'Oro sunt vandute si apreciate in peste 80 de tari, pe 6 continente.

In Romania Costa d'Oro este distribuit de mai bine de 15 ani de catre Nordic Import Export, o companie de top in distributia de produse alimentare premium. Costa d'Oro a fost unul dintre primele uleiuri de masline importate si a ramas in permanenta liderul incontestabil al pietei, fiind cel mai cumparat ulei de masline din Romania (conform Nilesen Retail Audit 2014).

Costa d'Oro este prezent in Romania in toate lanturile de magazine, cu un portofoliu extins de uleiuri de masline: Il Grezzo, Extra virgin, Frutatto, Il Biologico, Aromatizate, Vinacciolo, Omega 3, Di Olive, Sansa.

SENIORHYPER este una din cele mai mari agentii de digital advertising din Romania, cu o echipă de 55 de specialisti in digital si o expertiză de peste 10 ani in piată, atat in branduri locale cat si internationale.

SENIORHYPER s-a format prin fuziunea a două companii importante de digital, Hyperactive si Senior Interactive, devenind astfel parte a unuia dintre cele mai insemnate grupuri de comunicare de pe piată, Lowe Romania, din care mai fac parte Initiative, Lowe&Partners, GolinHarris Bucuresti, Medic One, Mobile Works si BPN.

Echipa mixează creativitatea si inovatia cu tehnologia in campanii de comunicare integrate, generand rezultate de business pentru clienti, cei mai activi dintre acestia fiind: BAT Romania (Kent, Vogue, Dunhill, Pall Mall), Cereal Partners Worldwide (Cini Minis, Estrelitas), Nordic (Costa d'Oro), FrieslandCampina Romania (Napolact, Milli), ING Bank Romania, Johnson & Johnson, Mars Romania (Pedigree), Orange Romania, Reckitt Benckiser Romania (Nurofen, Strepsils), Roche Romania, SOS Satele Copiilor Romania, Wrigley Romania & Bulgaria (Orbit, 5 Gum, Airwaves, Skittles).