Conferinta Marketing in Direct, editia cu numarul 7 - 24 septembrie 2015, la Stejarii Country Club afaceri romania

etichete afaceri:
informam  yorgos  craiova  bate  kyritsis  lefter  corup  fondatorul  intalni  bdul  cluj  sistemic  effect  cont`rol  portile  monica  capitalul  scazuta  kit  presupusei  cheltui  consumatorii  colteanu  vilceanu  administreze  variate  olimpica  germanos  fuziune  infiniti 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Conferinta Marketing in Direct, editia cu numarul 7 - 24 septembrie 2015, la Stejarii Country Club

sursa: www.smartfinancial.ro
Joi, 24 septembrie, la Stejarii Country Club in Bucureşti, se va desfășura cea de-a 7a ediție a conferinței Marketing in Direct - un eveniment devenit deja tradiție in cercul specialiștilor marcomm care aduce laolaltă 13 nume de top din industrie. Împreună cu specialiștii și cei 250 de participanți se dezbate un subiect de mare interes, căutandu-se răspunsul la intrebarea ”Marketing digital sau promoții offline?”.

Printre invitați se numără Alexandru Israil, cel care in 2007 l-a intalnit pe Jay Conrad Levinson - părintele marketingului de gherilă. Avandu-l ca mentor a colaborat la cartea „Guerilla Marketing Remix”, alături de Jeannie Levinson. „În Romania ultimilor 7 ani am intalnit antreprenori care au ințeles importanța marketingului, au mizat pe el și au caștigat. Nu e imposibil să o faci, trebuie să ai mentalitatea corectă și… puțin curaj.”

Conferința MID de anul acesta il va readuce in fața participanților și pe fondatorul agenției de publicitate Creative Orchestra din Londra, Chris Arnold: ”We are all motivated by a good deal but the real key is understanding the audience and consumer psychology. Interestingly, the most effective marketing discipline online is promotional marketing.” Va fi alături și Laura Dragomir - Expert in comunicare și fondator Brainguys, care ne spune că „una dintre așteptările consumatorului este să ii spui o poveste pe care sa o creadă și să-şi dorească să fie parte din ea.”

Andreea Munteanu - Managing Director Vivid Events crede cu tărie că ”digitalizarea este cea mai mare transformare a timpului nostru, iar in prezent ponderea promoțiilor offline este in scădere.”
Subiectul acestei ediții se va aborda și din perspectivă academică, așa că Alin Angheluță - Lect. Univ. dr. al Dept. de Marketing ASE București il va indrepta in direcția conceptelor teoretice: „Promovare online vs. offline e o intrebare capcană. Pentru a avea succes pe termen lung este necesară construirea și dezvoltarea brandurilor, iar asta presupune, de obicei, o comunicare integrată de marketing.”

Prezenți vor fi de asemenea și Marius Buiculescu - Managing Director Atip Design, care va susține promoțiile offline: ”În ultimii 22 de ani de antreprenoriat am adunat feedback-uri relevante pentru a fi expuse. Zilnic pun in practică ceva creativ pentru a rezulta un produs tangibil. Cand nimeresc și un asociator de brand confirmat, mă simt implinit.”; Mugur Pătrașcu - Owner iLeo, care consideră că ”Digitalul este ca electricitatea. Este oriunde și tot ce trebuie să faci este să inventezi moduri noi de a o folosi.” și Radu Cauc - Parteners & Affliates National Manager Sodexo Romania.

Constantin Ferseta - General Manager Kuantero va prezenta „10 invățăminte faine din online” iar Ștefan Iarca - Country Head POSSIBLE va da prioritate conținutului de calitate: ”Conținutul este in continuare Regele și trebuie să il plasăm in contextul potrivit. Tehnologia poate ține consumatorul in priză și cu zambetul pe buze atat online, cat și offline.”

Din perspectiva creativilor va vorbi Vasile Alboiu - Chief Creative Officer Lowe Group care este de părere că ”uneori e bine să ne jucăm cu seriozitatea lumii care ne inconjoară. Cine știe?! Poate ințelegem mai mult.”, in timp ce Raluca Dinu - Media&Advocacy Officer UNICEF va susține că schimbările sustenabile nu au neapărat nevoie de bugete impresionante: ”Poți să faci bine și să aduci valoare adăugată mobilizand angajații, clienții și partenerii pentru că toți iși doresc să contribuie și să beneficiază de bunăstarea comunității din care fac parte.”

Mihai Năsăudean - General Manager Good Afternoon, va incheia ediția de anul acesta analizand rezultatele din anii anteriori pentru a imbunătăți viitorul plan de marketing: „Ne pregătim pentru 2016. Analizăm rapoarte și incercăm să dăm sens cifrelor pe care multiplele platforme de publicitate digitală sau tradițională, mai mult sau mai puțin programatică, ni le oferă.”

Evenimentul va fi moderat de Mihaela Tatu - trainer acreditat ANC, alăturandu-se pentru al doilea an consecutiv conferințelor MID: ”Trăind experiența Marketing in Direct de anul trecut, interesul meu față de acest eveniment de networking și informare in acest domeniu, a crescut. Și asta pentru faptul că este o arie a dezvoltării societății in continuă mișcare şi evoluție. În contextul actual intrebări ca <Marketing Digital sau Promoții offline?> sunt firești.”

Mai multe detalii pe site-ul evenimentului: http://www.marketingindirect.ro

Sponsori: Continental Hotels, Rotta Natura, Sweet & Safe, Gerlinea, Sprinter Promotion, Digital Print, ProfiPrint, Giotto, Fleurartist, Zelist, Clausweb, Lista Firme, Touch Antibacterian, Esky, Budureasca, Ficosota, Topoloveni, Meli-Melo, Barilla, Sensiblu, Dormeo, Getts, Intersport, Rom autentic, Flormar, Land of tea, Remedia, Papioane.ro, Hollywood Multiplex, Good Afternoon.

Parteneri media: Institutul de Marketing, Marketing Focus, Marketing Romania, IQADS, PR Wave, Radio Romania Actualitati, Forbes, markmedia.ro, brand4brands, Nine O'Clock, Business Review, Agerpres, Revista Cariere, Business Woman, Manager Express, Ziare.com, Business24, 9AM, Ordinea Zilei, Smart Financial, romanialiberă.ro, Finzoom, Revista Biz, ROL, eva.ro, imedia, Calendar Evenimente, NewsUp, Casa mea, Learning Network, Salon TV, Blitz TV.