Colectia Reusite Romanesti - campanie OMV Petrom cu 65 de premii constand in masini Dacia Logan afaceri romania

etichete afaceri:
necesit  aboneaz  assistant  raporturi  vega  oras  colorat  sectie  aplicatie  discriminare  rezultat  auriu  boutique  elctronic  aceasi  schita  boto  militar  foulger  pickhammer  infiin  leasingului  eon  organic  speram  redundant  parteneriatele  protocol  manifestarii  munceşti 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Colectia Reusite Romanesti - campanie OMV Petrom cu 65 de premii constand in masini Dacia Logan

sursa: www.smartfinancial.ro
OMV Petrom, cel mai mare producător de ţiţei şi gaze din sud-estul Europei, a lansat o noua campanie promotionala in toate statiile Petrom din Romania, care se va derula in perioada 16 septembrie - 15 decembrie 2013. Colecția Reușite Romanesti aduce in prim plan produsele romanești, iar Dacia Logan va da startul.

Adrian Nicolaescu, Director de vanzari: „Noua platformă promoțională Petrom se adresează tuturor persoanelor dinamice, cărora le propunem o varietate de produse apreciate, fabricate in Romania. Colecția Reușite Romanești insumează reprezentarea tradițiilor unice, a artiștilor romani, și reunește produse și proiecte romanești de succes. Toate acestea se regăsesc, incepand cu 16 septembrie 2013, in standurile tricolore dedicate din rețeaua națională Petrom.”

În perioada 16 septembrie - 15 decembrie 2013, la alimentarea cu carburant in valoare de minim 50 de lei, clienții Petrom se inscriu in cursa pentru o mașină Dacia Logan. În urma tragerilor la sorți, 65 de autoturisme vor fi oferite ca premiu celor mai norocoși clienți ai rețelei, cate una in fiecare zi lucratoare, pana la incheierea campaniei. Pentru detalii despre platforma Colecția Reușite Romanești și campania promoțională, precum și pentru a consulta regulamentul acesteia, se poate accesa siteul www.petrom.com.

OMV Petrom este cel mai mare grup petrolier din sud-estul Europei, cu activităţi in sectoarele Explorare şi Producţie, Gaze şi Energie, Rafinare şi Marketing. Grupul şi-a consolidat poziţia pe piaţa petrolieră din sud-estul Europei in urma unui amplu proces de modernizare şi eficientizare, pentru a cărui implementare au fost realizate investiţii de peste 8,8 miliarde euro in ultimii opt ani.

La sfarşitul anului 2012, Grupul exploata in Romania şi Kazahstan rezerve dovedite de petrol şi gaze estimate la 775 milioane de barili echivalent petrol (750 milioane barili echivalent petrol in Romania). Cu o capacitate nominală anuală de rafinare de 4,2 milioane tone, OMV Petrom este prezent pe piaţa distribuţiei de produse petroliere din Romania, Republica Moldova, Bulgaria şi Serbia, prin intermediul unei reţele de circa 800 staţii, operate sub două branduri, Petrom şi OMV. Activitatea de comercializare produse petroliere in Romania se desfăşoară prin intermediul OMV Petrom Marketing, care este deţinută in totalitate de OMV Petrom.

Pentru dezvoltarea sa sustenabilă, OMV Petrom a extins lanţul valoric al gazelor prin abordarea pieţei de electricitate. În acest context, OMV Petrom operează centrala electrică pe gaze de 860 MW de la Brazi şi parcul eolian Dorobanţu, cu o capacitate de 45 MW.

În anul 2012 cifra de afaceri a Grupului a fost de 5.891 milioane euro, iar EBIT (Profit Înainte de Dobanzi şi Impozite) a fost de 1.270 milioane euro.