Clifford Chance deschide un birou in Abu Dhabi afaceri romania

etichete afaceri:
axeaza  adevaratul  produse  3220  transpunere  porcella  team  csr`08  cotarea  afli  orban  simpl  killer  tibco  eurotyres  porturilor  ernest  subventioneaza  paza  fonice  msl  radioului  venim  dawn  reimprospateaza  schinhan  pack  profesionisti  rovinete  rezerve 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Clifford Chance deschide un birou in Abu Dhabi

sursa: www.smartfinancial.ro
Clifford Chance, cea mai mare firma de avocatura din lume, urmeaza sa deschida un birou in Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, la sfarsitul lunii aprilie, dupa ce va primi aprobarea organelor de reglementare locale.

Noul birou va fi condus de Richard Ernest, Partener Clifford Chance specializat pe practica de banking&finance. Ernest s-a alaturat casei de avocatura in urma cu 11 ani, si a lucrat pentru birourile Clifford Chance din Londra, Moscova si Frankfurt.

"Ritmul de dezvoltare continua din Abu Dhabi a schimbat perspectiva pe piata locala a avocaturii, si ne-a creat o serie intreaga de oportunitati, in mai multe arii de practica", a declarat viitorul Managing Partner al biroului, Richard Ernest.

"Desi am lucrat si pana acum cu clienti care aveau sediul in Abu Dhabi, am considerat totusi necesara deschiderea unui birou local, care sa ne ajute sa dezvoltam si sa intarim relatiile cu clientii cheie, mai ales ca vorbim, totusi, de capitala Emiratelor Arabe Unite", a adaugat el.

Clifford Chance preconizeaza ca, in urmatorii doi-trei ani, biroul din Abu Dhabi va numara 20-30 de avocati, in functie de volumul de activitate. Subsidiara locala va oferi servicii de consultanta juridica pe toate ariile de practica, cu accent pe domeniile financiar, piete de capital, corporate M&A si real-estate.

Deschiderea acestui birou vine la aproape 33 de ani de la deschiderea primului birou Clifford Chance de pe piata Emiratelor Arabe Unite, in 1975. Subsidiara din Dubai a firmei este lider pe piata avocaturii de business locale, si numara in prezent 74 de avocati si 7 parteneri. De altfel, la premiile IFLR Middle East Awards din 2007, Clifford Chance a primit distinctia Firma Anului in Orientul Mijlociu. Clifford Chance se asteapta sa inregistreze un succes similar cu biroul din Abu Dhabi.

Pentru aceasta subsidiara, firma va recruta avocati din cadrul retelei sale internationale, inclusiv din biroul aflat in Dubai, precum si din randurile avocatilor cu experienta internationala care sunt interesati sa se alature echipei Clifford Chance si sa se mute in aceasta zona.

Clifford Chance LLP este prima firma globala de avocatura complet integrata, cu 27 de birouri in 20 de tari si mai mult de 3.800 de avocati in intreaga lume. Firma este organizata in mod global pe sase arii de practica: piete de capital, fuziuni si achizitii, afaceri bancare, litigii, real estate, taxe si dreptul muncii.

In Romania, Clifford Chance a deschis, in iunie 2006, un birou in asociere cu Badea&Asociatii. Biroul local numara in prezent cinci parteneri, Daniel Badea, Nadia Badea, Nick Fletcher, David Eatough si Perry Zizzi, dintr-un total de 40 de avocati.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©