Classic SmartWatch - primul SmartWatch din portofoliul Kruger&Matz afaceri romania

etichete afaceri:
sensation  iaurturi  controlling  goale  syscom  q2  consolelor  m2700hd  precizari  hard  colaborativa  mentine  autonoma  planner  constructia  dp  precedat  bacardi  burns  securizare  mgm  andreanu  c&a  liceenii  fiscala  neclar  reprezentate  cost  pricewaterhousecoopers  boto 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Classic SmartWatch - primul SmartWatch din portofoliul Kruger&Matz

sursa: www.smartfinancial.ro
Kruger & Matz, brandul polonez de IT&C, care a intrat recent pe piata locală cu dispozitive de telefonie mobilă si echipamente audio elegante, lansează acum Classic SmartWatch, primul dispozitiv purtabil. Acesta este compatibil cu sistemele de operare Android 4.3, IOS7 si cele ulterioare, iar tehnologia Bluetooth 4.0 permite instalarea aplicatiei SmartWear, prin care utilizatorii pot controla cele mai importante functii ale smartphone-ului si pot avea acces constant la notificări.

„Acesta este primul smartwatch Kruger&Matz si, de asemenea, primul produs pe care il lansăm in 2015. Am dezvoltat acest ceas inteligent ca răspuns la cererea in continuă crestere din partea clientilor nostri. Tehnologia este din ce in ce mai importantă in activitătile noastre, motiv pentru care vrem să le oferim clientilor nostri mai multe optiuni, adaptate stilului lor de viată dinamic, pentru ca ei să răspundă provocărilor in timp real”, spune Michal Leszek, fondatorul Kruger&Matz.

SmartWatch Classic este creat pentru utilizatorii activi de gadget-uri, si completează perfect portofoliul de produse Kruger&Matz. Dispozitivul este echipat cu procesor Aster MediaTek MT2502, sistem LinkItem Linux si Bluetooth 4.0 Low Energy. Datorită sincronizării usoare si rapide cu un smartphone, ceasul inteligent Kruger&Matz este foarte util in situatiile in care utilizatorul nu poate răspunde la telefon, de exemplu atunci cand conduce.

Totodată, noul SmartWatch Kruger&Matz poate functiona si ca un telefon mobil cu speaker datorită faptului că are microfonul si speaker-ul incorporate. Mai mult, importand lista de contacte din telefon in Classic SmartWatch, clientul poate să aleagă direct din listă numărul pe care doreste să-l apeleze sau poate să il formeze manual. Un alt beneficiu pe care noul produs K&M il aduce utilizatorilor este posibilitatea de a trimite mesaje si texte scurte, folosind template-urile de mesaje existente.

De asemenea, cu SmartWatch-ul Kruger&Matz utilizatorii au posibilitatea de a controla direct de la incheietura mainii player-ul de muzică si camera de pe telefonul mobil. Dispozitivul este echipat cu un sistem de alerte care informează posesorul cand se pierde semnalul sau conexiunea la Bluetooth. O altă functie importantă este Find My Device, care localizează un telefon sau un smartwatch pierdut - fie smartphone-ul trimite un mesaj către smartwatch cu ajutorul aplicatiei, fie invers.

Ceasul inteligent Kruger&Matz este echipat cu un touchscreen (display de 1,6 inch), cu o rezolutie de 240×240 pixeli, ceea ce inseamnă că ora este vizibilă chiar si atunci cand screensaverul este activat. Carcasa de grafit si o curea neagră de silicon conferă ceasului o elegantă deosebită, iar cele patru fete disponibile vor fi atat pe placul celor care preferă un look clasic, cat si placul celor care adoptă stilul sport. Dispozitivul are un grad de protectie IP67, ceea ce inseamnă că este rezistent la praf si la apă, inclusiv la scufundări pană la o adancime de 1m. Ceasul inteligent Kruger&Matz are Bluetooth 4.0 Low Energy si o baterie 315mAh cu o durată de viată de pană la două zile (pentru utilizare normală) sau mai multe zile (pentru utilizare in standby, fără Bluetooth).

Pretul recomandat de producător pentru comercianti pentru Classic SmartWatch este de 399 lei.

În Romania, produsele Kruger&Matz sunt disponibile online (www.Krugermatz.ro) si in magazinele partenere Selgros, Cora, CEL.ro si pcgarage.ro. Mai multe informatii sunt disponibile pe www.Krugermatz.ro.