Cel mai mare magazin MANGO din Romania, deschis in Bucuresti Mall afaceri romania

etichete afaceri:
lacp  1530  flexo  malaga  intermediat  ciocolat  college  exprimarea  inconjur  confirmare  mer  centralelor  viva  filozofie  construind  modelelor  cardul  fiction  spatiului  deranjeze  devina  eventualele  rogojinaru  montare  cinci  reamenajare  cercei  8ik  declaratia  freeflow 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Cel mai mare magazin MANGO din Romania, deschis in Bucuresti Mall

sursa: www.smartfinancial.ro
Începand din luna noiembrie 2016, primul centru comercial modern din Romania beneficiază de un megastore MANGO. Cu o suprafață de peste 1200 de metri pătrați, noul magazin este singurul din Romania care reunește colecții premium dedicate - MANGO Woman, MANGO Man, Kids (de la nou-născuți pană la 14 ani), SHE Sport și Intimate.

Din noiembrie, București Mall găzduiește un nou magazin MANGO de tip megastore. Acesta are o suprafață de peste 1200 de metri pătrați și a fost amenajat potrivit conceptului Chaos, destinat magazinelor MANGO din grupa superioară, aflate in metropolele din intreaga lume. Această calificare a megastore-ului din București Mall presupune totodată creșterea numărului de modele de haine disponibile și extinderea gamelor din care fac parte.

Noul megastore MANGO se distinge prin faptul că este cel mai mare din țară și singurul din Romania care concentrează atat de multe colecții. De exemplu, femeile beneficiază de o gamă variată de produse premium, dar și de articole din colecțiile Sport și Intimate, care pot fi cumpărate exclusiv din magazinul din incinta București Mall. Totodată, aici este disponibilă colecția MANGO Man, iar cea destinată copiilor include și haine pentru nou-născuți.

Primul magazin MANGO s-a deschis in Romania in 1999. Cel din București Mall a trecut prin numeroase reconfigurări și schimbări ale suprafeței in 2004, 2013, 2015 și 2016, ajungand acum la cea mai mare suprafață ocupată in primul centru comercial modern din Romania.

București Mall este primul centru comercial modern de tip shopping mall din Romania, deschis in septembrie 1999. Încă de la lansare, București Mall a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri in materie de modă și entertainment. În ultimii doi ani, Bucuresti Mall a trecut printr-un amplu process de renovare și modernizare, prin care și-a reconfigurat spațiile și a implementat un design atractiv și modern atat in interior, cat și la exterior, pentru a rămane una dintre destinațiile de shopping preferate ale bucureștenilor.