CEC Bank si AIPIMM - conventie de colaborare privind programul START - 2011 afaceri romania

etichete afaceri:
copiat  alegand  sanatoase  pretului  fabricate  agerpres  serii  cedat  cateodat  oncologice  perene  modeshift  lloyds  crust  citroen  orientate  misiuni  159  2007  utilizatorilor  parodiat  plante  semnalelor  oportunitate  succesive  proactive  comunicatii  solicitari  150000  freeflow 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

CEC Bank si AIPIMM - conventie de colaborare privind programul START - 2011

sursa: www.smartfinancial.ro
CEC Bank a incheiat cu Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (AIPPIMM) o conventie de colaborare privind „Programul pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului acestora la finantare - START”, aferent anului bugetar 2011.

Programul urmareste finantarea implementarii celor mai bune Planuri de Afaceri si distribuirea de alocatii financiare nerambursabile societatilor comerciale eligibile selectate de AIPPIMM. Beneficiarii pot fi societati comerciale (microintreprinderi, intreprinderi mici si mijlocii) organizate in baza Legii nr. 31/1990 privind societatile comerciale cu modificarile si completarile ulterioare sau in baza OUG nr. 6/2011.

Finantarea implementarii celor mai bune Planuri de Afaceri selectate de AIPPIMM se realizeaza pe baza urmatoarei scheme:

1. Alocatie Financiara Nerambursabila - maximum 70% din valoarea cheltuielilor eligibile aferente proiectului de investitii, dar nu mai mult de 100.000 lei/beneficiar;

2. Credit acordat de catre CEC Bank - minimum 30% din valoarea cheltuielilor eligibile aferente proiectului de investitii, dar nu mai mult de 50.000 lei/beneficiar.

CEC Bank ofera clientilor urmatoarele beneficii:

consultanta gratuita in pregatirea documentatiei de accesare a creditului;

dobanda competitiva;

modalitatati de rambursare a creditului adaptate in functie de situatia economico-financiara si de specificul activitatii fiecarui beneficiar;

garantii flexibile.

In plus, pentru acoperirea cheltuielilor neeligibile, CEC Bank poate acorda o linie suplimentara de credit, pe o perioada de maximum 6 luni, care poate fi garantata cu alte bunuri aduse suplimentar in garantie.

Dobanda practicata de catre CEC Bank pentru acest tip de credit este: ROBOR 6 luni + 3 p.p. (actualizata semestrial la data de 1 ianuarie si 1 iulie). Banca percepe la acordare un comision de analiza de 0,5% din valoarea creditului acordat, iar comisionul de gestiune este de 1% din valoarea creditului, incasat la data efectuarii primei trageri din credit.

Prin acordarea acestor finantari, CEC Bank sustine dezvoltarea segmentului de intreprinderi mici si mijlocii si confirma inca o data capacitatea de a fi o banca flexibila, capabila sa-si ajusteze si sa-si adapteze constant produsele si serviciile in functie de evolutia pietei.

Informatii suplimentare despre acest produs de creditare pot fi obtinute in orice unitate CEC Bank, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul de Internet al Bancii, www.cec.ro, in cadrul sectiunii dedicate finantarilor intreprinderilor mici si mijlocii.