Ce-ai in ceai - campanie Lipton Ice Tea afaceri romania

etichete afaceri:
accelerate  payu  oficiul  scaneaza  thinking  participarii  bancare  tranzactiilor  reality  hotspotcom  navtech  dolari   urgenta  compatibilitatea  finalisti  fascinant  cutii  remediu  cladiri  emotioneaza  autentice  vadu  birocratic  calendaristic  rotatia  brazilian  cotate  re  nascut  savu 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Ce-ai in ceai - campanie Lipton Ice Tea

sursa: www.smartfinancial.ro
Lipton Ice Tea lansează platforma “Ce-ai in ceai?”, o campanie educațională ce arată consumatorilor din ce este preparat ceaiul rece și care sunt beneficiile acestuia. Noua campanie Lipton Ice Tea iși propune să genereze conversații autentice, cu și despre produsele de tip ice-tea.

Prin intermediul acestei campanii, Lipton Ice Tea va facilita accesul consumatorilor la informații de interes precum proveniența ceaiului, procesele de colectare și procesare a acestuia, vorbind despre ingredientele care intră in componența produsului.

Antonia este imaginea și vocea noii campanii Lipton, cantăreața fiind protagonista noului spot TV care spune povestea ceaiului rece. De asemenea, Antonia se va alătura discuțiilor despre ceai pe parcursul intregii campanii.

“Ceaiul rece este o băutură răcoritoare cu proprietăți și beneficii speciale, care merită să fie cunoscute și ințelese de consumatori. Spre exemplu, credem că este de interes pentru ei să știe că o sticlă de ice-tea este varianta răcoritoare a unei căni de ceai cald, cu aceeași concentrație de ceai, aceleași beneficii și gust plăcut”, spune Dana Iordache, Regional Marketing Manager Lipton.
“Lipton Ice Tea este un brand cool, fresh și distractiv, dar este mai mult de atat, este soluția pentru toți cei care iși doresc un echilibru perfect intre gust, hidratare și o stare de bine. Este produsul răcoritor de care te poți bucura oricand și oriunde, fie că ești in mișcare, fie că il imparți cu prietenii, la birou sau acasă. Campania “Ce-ai in ceai” iși propune să explice toate aceste beneficii și să ofere consumatorilor o platformă de dialog”, adaugă Dana Iordache.

Toate informațiile și conversațiile despre ceai vor fi găzduite, intr-un climat de interactivitate intre brand și consumatori, pe pagina de Facebook Lipton Ice Tea, pe pagina de Facebook a Antoniei și pe blogurile partenere: www.andreeapatrascu.ro, www.elenaciric.ro, www.cristianflorea.ro, www.printesaurbana.ro, www.alinaceusan.net și www.tvdece.ro.

Lipton este marca de ceai numărul 1 in lume, deţinand poziţia de lider global pe piaţa ceaiurilor calde şi Ice Tea. În spatele succesului mondial al mărcii Lipton - datorat calităţilor sale şi experienţei experţilor Lipton in cultivarea ceaiului şi amestecul frunzelor de ceai - se află o istorie de peste 100 de ani.

Lipton este o marcă Unilever. Produsele Lipton Ice Tea sunt dezvoltate pe plan internaţional sub umbrela Pepsi Lipton Ltd., un joint venture intre PepsiCo şi Unilever. Produsele Lipton Ice Tea sunt imbuteliate şi distribuite in Romania de către Quadrant Amroq Beverages SA, membră a PepsiCo Beverages, sub licenţă Pepsi Lipton Ltd.

Prezent in peste 150 de ţări din intreaga lume, brandul Lipton este liderul mondial al pieţei ceaiului şi deţine unele dintre cele mai mari plantaţii de ceaiuri (in Kenya, Tanzania şi alte 30 de locaţii). Pentru cele mai bune ceaiuri se culeg manual doar mugurii şi primele două frunze din varf. Frunzele de ceai sunt alese cu grijă de pe plantaţiile de ceai şi prelucrate (veştejite, tăiate, fermentate şi uscate), in aşa fel incat să se păstreze calitatea şi prospeţimea aromei.