Cea de-a treia editie a concursului international de proiecte digitale DA mediilor digitale sigure afaceri romania

etichete afaceri:
inmultirea  sitting  obstacol  educationale   exclus  awards  stres  emv   passat  inlocuiasca  warner  mandache  conturate  starii  misterioasa  specificate  comunicarea  supun  merchandising  transfer  sindicatul  willbrook  usilor  desc  instructiuni  patrunderea  li  hosting  serveasc  rotschild 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Cea de-a treia editie a concursului international de proiecte digitale DA mediilor digitale sigure

sursa: www.smartfinancial.ro
Telekom Romania anuntă inceperea inscrierilor proiectelor locale pentru competitia internatională „DA mediilor digitale sigure!”, ajunsă la cea de-a treia editie, care face parte din initiativa Teachtoday, un program de educatie digitală dezvoltat de liderul mondial in telecomunicatii, Deutsche Telekom.

Teachtoday are ca scop promovarea utilizării constiente si responsabile, in conditii de sigurantă, a mediilor digitale de către tineri si adulti. În acest sens, platforma pune la dispozitia utilizatorilor sfaturi, recomandări si materiale practice, usor de folosit in viata cotidiană.

“Teachtoday isi propune in primul rand să inspire cadrele didactice să descopere lumea digitală si, alături de cei mici si de adolescenti, să ajungă să utilizeze mediile digitale in sigurantă. Totodată, Teachtoday se pozitionează ca o platformă educatională prin intermediul căreia utilizatorii, in special cadrele didactice, pot face schimb de experiente in domeniul educatiei digitale”, au declarat reprezentantii Deutsche Telekom.

Înscrierea la concursul „DA mediilor digitale sigure!” se poate face prin completarea unui formular online, care se regăseste pe platforma Teachtoday, la sectiunea Noutăti / Concursul 2016.

Toti adultii care lucrează cu copii sau adolescenti, precum cadre didactice, personal pedagogic, dar si părinti, meditatori sau mentori, pot inscrie proiecte in cadrul concursului. Proiectele inscrise trebuie să se adreseze copiilor cu varsta intre 9 si 14 ani sau să ii fi implicat pe acestia in realizarea proiectului derulat in cadrul scolii sau ca parte a unui program extracurricular.

Termenul limită pentru depunerea aplicatiilor este 31 iulie 2016, iar castigătorii vor fi anuntati in luna noiembrie, 2016.

Un juriu format din experti in domeniul educatiei digitale, profesori si oameni de stiintă vor selecta cele mai bune proiecte pentru locul I premiul fiind de 1.000 de euro, locul II - 500 de euro si locul IIl 3 - 300 de euro.

Proiectele se pot trimite in limba romană, folosind formularul de inscriere online. Aplicantii sunt rugati să descrie obiectivele si rezultatele proiectului si să exemplifice metodele prin care proiectul poate fi implementat de alti profesori. Împreună cu formularul de participare pot fi trimise materiale aditionale precum poze, video etc.

Proiectele care se inscriu in cadrul competitiei trebuie să promoveze metode prin care elevii pot invăta să folosească mediile digitale in sigurantă si pot să dezvolte abilităti practice si eficiente de studiu. Mai multe informatii despre această initiativă sunt disponibile la www.teachtoday.de/ro/.