Ce beneficii iti ofera un EMBA pe timp de criza? (P) afaceri romania

etichete afaceri:
biletului  pocket  u920t  egalitatii  previna  extensibilitate  american  gr  adaptabilitate  chief  fuzioneaza  regiunii   320  administrare  harap  micutul  declin  livrari  main  localizarea  hackerilor  provident  005  larnaka  trustpay  calugarita  accesari  eurocopter  girantii  united 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Ce beneficii iti ofera un EMBA pe timp de criza? (P)

sursa: www.smartfinancial.ro
Afla la prezentarea programului ASEBUSS din 19 mai. Invitatul special este Prof. Dr. Mike Salvador - Chairman, Department of Leadership & Executive Development, Kennesaw State University, Atlanta, Georgia, USA.

Sesiunea de informare incepe la orele 18:15 si, in cadrul ei, vom prezenta beneficiile si formatul programului Executive MBA-ASEBUSS, iar cei interesati vor avea posibilitatea de a face cunostinta cu profesorii si de a se familiariza cu procedura de admitere. Aceasta va fi urmata de un workshop pentru a exemplifica, pe baza unui studiu de caz, metoda de predare interactiva utilizata in cadrul programului Executive MBA-ASEBUSS.

Programul romano-american EMBA al ASEBUSS, organizat in parteneriat cu Kennesaw State University - Atlanta, Georgia, SUA se adreseaza managerilor din firmele particulare si de stat, romanesti sau straine, intreprinzatorilor, indiferent de marimea organizatiilor sau de industria din care provin, tuturor acelora care au experienta manageriala si isi doresc o consolidare a carierei profesionale, celor care iau decizii importante, cu implicatii asupra mediului de afaceri.

Cursantii si absolventii programului nostru sunt economisti si ingineri, urmand in ordinea ponderii: medici, juristi, filologi etc. Cele 14 promotii de pana acum, cu peste 900 de absolventi, acopera o gama larga de activitati importante ale mediului de afaceri romanesc: banci si societati de asigurare, institutii financiare si fonduri de investitii, telecomunicatii, IT, media, FMCG etc.

Participa gratuit, in limita locurilor disponibile, la workshopul EMBA 2009 - “Bonus Challenge”, sustinut de Prof. Carmen Mincu. Inscrierile se fac prin email: emba @ asebuss.ro sau la telefon 0722.368.602.

Locatia: Calea Grivitei 8-10, sala parter, Sector 1, Bucuresti