Carrefour Market Str. Salciilor - al treilea supermarket Carrefour in Iasi afaceri romania

etichete afaceri:
ce  palace  peso  zen  satisfac  exploratorie  guide  rotatia  acas  bank   tranzactiile  incepute  somnului  secretă  decoruri  estimeaza  adam  defec  supravegherea  moov  meteo  finantarii  increderea  odata  fisc  porno  painting  actiunea  roxana  ziar 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Carrefour Market Str. Salciilor - al treilea supermarket Carrefour in Iasi

sursa: www.smartfinancial.ro
Carrefour deschide cel de-al treilea supermarket al său din orașul Iași, joi, 10 octombrie 2013, ridicand numărul total de magazine in acest format la 71.
Noul supermarket, Market Str. Sălciilor se va deschide la ora 8:00 și urmează aceeași strategie de “prețuri mici, zilnic”.

Modelul comercial se axează pe o gamă de aproximativ 4.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naționale.

Date cheie despre Market Str. Sălciilor:

1. Adresă: Strada Sălciilor nr. 8, bloc 828, tronson II și III, Iași

2. Plaja orară de deschidere:
- Luni - Sambătă:07.00-22.00
- Duminică: 08.00-20.00

3. Suprafața magazinului: 430 m²

4. Contact magazin:
- Tel.: 0374.461.273
- Fax: 0374.461.274

Paleta de servicii a noului Market Str. Sălciilor include:

• Apel gratuit pentru clienții Carrefour care doresc să afle diferite informații legate de produsele, serviciile disponibile, precum și alte informații utile: TELVERDE 0800-0800-02, disponibil 24 de ore din 24, in fiecare zi a săptămanii;

• Multiple modalități de plată: tichete de masă, card Carrefour MasterCard, reincărcare electronică prepay.
Magazinul Market este o nouă formă de comerț care se caracterizează printr-o serie de atribute cu ajutorul cărora se diferențiază de hipermarket:

• rapiditate la case: intrucat cumpărăturile din supermarket sunt in principal axate pe produse de bază, alimentare, coșul fiind mai mic, rapiditatea trebuie să fie un atuu. În plus, ne angajăm să fie un maxim de 3 clienți la o casă, prin deschiderea unei case suplimentare, dacă este cazul.

• prospețime și calitate: toate produsele alimentare sunt atent verificate printr-un sistem de control sanitar-veterinar și calitativ, astfel incat clienții Carrefour să găsească zilnic produse de calitate și foarte proaspete. În acest sens, Market schimbă sau rambursează in 7 zile suma platită pentru un produs dacă acesta nu satisface deplin așteptarea clientului, din punct de vedere calitativ. „Satisfacție sau rambursare!”.

• produse Marca Proprie Carrefour. “Economisești și ai și calitate!”: Market oferă in gama sa peste 1.000 de produse marcă proprie Carrefour, la un preț cu minimum 20% mai mic față de prețul mărcilor naționale, la aceeași calitate.

• aproape de casă: este primul atribut care diferențiază supermarketul de hipermarket. Supermarketul trebuie să devină un vecin de incredere, unde gasești zilnic, tot ce ai nevoie.

• produse bio și dietetice: Market include in gamă și produse speciale pentru sănătatea clienților săi.

• fructe și legume: Tot la același nivel, gama de produse include și o varietate de fructe și legume, majoritar din Romania, de o calitate impecabilă și de o prospețime controlată zilnic de către echipele care se ocupă de controlul calității.

• profesionalismul echipelor: Noul supermarket funcționează cu o echipă de 36 de profesioniști, bine formați, care vor răspunde cu promptitudine solicitărilor clienților, zilnic.