Cariere la PepsiCo Romania: programul de internship Butterfly Effect, la a saptea editie afaceri romania

etichete afaceri:
pearl  copie  70000  icirc;nghetata  rulaj  rezidential  dimensionate  sofisticat  fruntea  regiuni  bancpost  plantare  blanchflower  abordari  dobandi  scurteaz  proteze  respect  pci  filmare  inspectate  intreaga  instalare  fluenta  fundamentala  intrusion  mondiala  morar  canapele  alimentare 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Cariere la PepsiCo Romania: programul de internship Butterfly Effect, la a saptea editie

sursa: www.smartfinancial.ro
PepsiCo Romania continuă traditia sustinerii si promovării tinerelor talente, prin lansarea celei de-a saptea editii a programului de internship Butterfly Effect. Acesta se adresează studentilor in căutarea oportunitătilor de dezvoltare a carierei, ambitiosi si dornici să lucreze intr-o multinatională de succes.

Toti cei care doresc să aplice trebuie să acceseze platforma Butterfly Effect - www.pepsicointernship.ro si să urmeze pasii de inscriere. Programul se desfăsoară sub forma unui concurs in baza căruia 25 de studenti vor fi selectati pentru sesiunea de internship din acest an, ce se va desfăsura in perioada mai - septembrie 2016. La finalul internshipului, cei mai buni studenti au posibilitatea să devină angajati permanenti ai PepsiCo.

„Butterfly Effect este un program pe care il indrăgim foarte mult datorită tinerilor entuziasti, pasionati si plini de idei care vin la PepsiCo să se dezvolte si să demonstreze că pot contribui la succesul echipei noastre. De asemenea, este un proiect longeviv, in care investim continuu, urmand angajamentul nostru numit Performantă cu Scop, prin care ne-am propus să sustinem si promovăm talentele. si in acest an sperăm ca programul să aibă succes in randul tinerilor si să realizăm proiecte remarcabile impreună?, a declarat Nicoleta Mitu, East Balkans Talent Acquisition Representative.

În urma editiilor anterioare ale programului „Butterfly Effect”, un număr mare de tineri au fost angajati de PepsiCo in mai multe departamente, care au ajuns să ocupe diverse functii in organizatie - de la Brand Manager, pană la Change, Culture & Engagement HR Lead, Learning & Development & Talent Management Specialist si altele.

Unul dintre ei este Lavinia Barbu, intern PepsiCo in cadrul editiei din 2011 a Butterfly Effect, iar in prezent Brand Manager Pepsi, PepsiCo Romania. „PepsiCo oferă angajatilor săi sansa de a avea o autonomie deplină asupra proiectelor in curs de desfăsurare si de a se confrunta cu provocări reale de business, care le modelează dezvoltarea ca profesionisti si persoane. Compania este diferită in ceea ce priveste modul de lucru, reinventează conceptul de corporatie prin increderea in oameni, capabilităti si prin input indiferent de pozitia ocupată.

În cadrul firmei am avut sansa de a intalni multi oameni care mi-au modelat personalitatea si dezvoltarea profesională, mentori adevărati, cărora le sunt sunt recunoscătoare pentru că am lucrat si incă mai lucrăm impreună. În PepsiCo am crescut continuu si am reusit să imi descopăr calitătile cu sustinerea colegilor care conduc această companie.”, a povestit Lavinia despre experienta sa.

Butterfly Effect este compus din trei faze ce isi propun să atragă (BIG), să dezvolte (BOOST), să filtreze si să recruteze (BORN) talente din randul studentilor.

Prima fază, BIG (Business Institute for future Graduates) va avea loc in perioada 16 - 27 mai, la sediul companiei din Bucuresti, pe teren si in fabricile PepsiCo, fiind sustinută de o echipă internă de pregătire care va efectua sesiuni functionale de training pentru studentii selectati.

A doua fază, BOOST (Building Opportunities by Ongoing Sustaining Talent) este un internship de vară plătit, ce va avea loc in perioada iunie - august. Acestă etapă va fi destinată unui număr de interni cu competente multiple care vor colabora pe diverse proiecte in mai multe departamente (cei alesi in urma primei faze, BIG). La final, acestia vor cunoaste compania si vor intelege sistemul de functionare a departamentelor, pentru a putea decide care este domeniul care li se potriveste cel mai bine.

A treia fază, BORN (Building On Boarding for the Recruited Newcomers), se derulează incepand cu luna septembrie. Aceasta este etapa finală a programului, pe parcursul căreia cei mai bun interni recrutati continuă să se familiarizeze cu organizatia, urmand un Program Structurat On-Boarding, cu sansa de a deveni angajati permanenti.


Pentru a se inscrie, tinerii interesati trebuie să acceseze www.pepsicointernship.ro pentru a completa un scurt chestionar online si pentru a trimite CV-ul, alături de un eseu de maxim 1000 de cuvinte. Înscrierile sunt deschise pană la data de 29 aprilie, iar studentii selectati vor fi anuntati pe 09 mai 2016, pe acelasi website.

De asemenea, pe 25 si 26 martie, la Sala Palatului din Bucuresti, PepsiCo va participa la targul de joburi Angajatori de Top. Cei care doresc să afle mai multe detalii despre oportunitătile oferite de PepsiCo sunt asteptati la standul companiei.