Cargus - crestere de 45% in prima jumatate a anului 2014 afaceri romania

etichete afaceri:
optimiz  garsoniere  maxpak  creati  platforma  masticabila  tbwa  damian  startamp;grow  role  provincie  datoriilor  utilizatorului  corexl  tiloo  african  loldia  inspiration  doralyeu  products  3217  park  implicata  romsys  civilizate  realizandu  faciliteaz  plictiseala  parc  moisiivasile@yahoocom 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Cargus - crestere de 45% in prima jumatate a anului 2014

sursa: www.smartfinancial.ro
Cargus, una dintre cele mai mari companii de curierat intern din Romania, a inregistrat o crestere de 45% a livrărilor in prima jumătate a anului 2014, in comparatie cu aceeasi perioadă a anului trecut.

Evolutia pozitivă este o consecintă atat a introducerii de noi servicii, cat si a cresterii numărului clientilor din zona de business. Segmentul de B2C (comert online) a inregistrat o crestere de 112% fată de aceeasi perioadă a anului trecut. Această crestere a determinat mutarea spatiului pentru depozitare si procesare al Cargus intr-o nouă locatie, lucru care a contribuit la o crestere cu 15% a capacitătii de livrare precum si o utilizare eficientă a noilor linii de sortare si procesare.

Gian Sharp, CEO Cargus, sustine că prima jumatate a anului a reprezentat pentru Cargus o evolutie ascendentă pentru zona de servicii oferite si pentru capacitatea de a procesa volume in continuă crestere:

“Ne-am dorit să eficientizăm relatia cu clientii nostri si cred că am reusit. Am completat gama de servicii oferite si ne-am mărit capacitatea de procesare a unor volume in continuă crestere, beneficiind de un spatiu mult mai mare in noul sediu. Cred că in acest moment reusim să oferim clientilor nostri un parteneriat avantajos, nu doar un simplu serviciu de curierat.”


Pentru cea de-a doua jumătate a anului 2014, compania se asteaptă la o crestere constantă a volumelor, luand in considerare fuziunea in desfăsurare, cu compania Urgent Curier. De asemenea, Cargus va continua să inoveze in zona de servicii oferite si pentru cresterea gradului de profesionalism al angajatilor.

“Pentru Cargus provocarea celei de-a doua jumătăti de an, o reprezintă fuziunea cu compania Urgent Curier.Cu sigurantă că această mutare ne va aduce intr-o postură nouă pe piata de curierat. Pană la final de an, ne asteptăm la o crestere cu aproximativ 20% fată de aceeasi perioadă a anului trecut.“, a explicat Gian Sharp, Cargus CEO.

Cargus International SA este una dintre cele mai mari companii de pe piata de curierat intern din Romania. Fondată in 1991, Cargus a fost prima companie de curierat din Romania, iar in prezent detine si utilizează singura retea natională de centre si depozite si o flotă de peste 900 de vehicule de curierat. Cargus are peste 1.500 de angajati si colaboratori, si a avut vanzări de peste 25,7 de milioane de euro in 2013.