Cardurile de masa Sodexo, in cea mai variata retea de restaurante din tara afaceri romania

etichete afaceri:
invitatiei  proiectie  titan  produs  oxygen  firmelor  raspunsuri  wxga  standului  antreprenoriala  reprezentanti  val  seul  jersey  rehau  wisero  kuplometru  impulsion  craciunului  spica  aspirational  dolj  dispozitiile  tei  cyborg  fenomen  orase  omagiat  ferarri  zboar 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Cardurile de masa Sodexo, in cea mai variata retea de restaurante din tara

sursa: www.smartfinancial.ro
Sodexo, co-lider pe piata tichetelor de masă, extinde reteaua de comercianti la care pot fi utilizate cardurile de masă Gusto Pass si anuntă primele parteneriate cu unităti alimentare de tip HORECA. O parte dintre restaurantele, braseriile, pizzeriile si locurile de luat masa la care consumatorii pot utiliza noile tichete in format electronic emise de Sodexo sunt: Pizza Hut, Pizza Hut Delivery (comenzi online si delivery) KFC, Paul, City Grill, Caru' cu Bere, Hanul Berarilor, Pescărus, Salad Box si Oro Toro by Osho.

„Am extins parteneriatele cu primele retele de restaurante in care pot fi folosite cardurile de masă Gusto Pass, oferind astfel nu doar cea mai mare retea de comercianti si locuri de luat pranzul, dar si cea mai variată”, declară Jean Istasse, CEO Sodexo Romania.

„Avand la baza conceptul «Tehnology for Humans», cardurile de masă Gusto Pass combină avantajele fiscale specifice tichetelor valorice cu un sistem modern, usor de implementat pentru clientii nostri corporate si simplu de utilizat de către angajatii acestora.”

Cea mai mare retea de comercianti

Reteaua noilor carduri de masă Gusto Pass a ajuns in prezent la peste 3.000 de unităti de alimentatie publică si locuri de luat masa, acoperind peste 85% din teritoriul tării. Aceasta va fi extinsă constant, iar Sodexo va oferi in continuare cea mai mare retea de afiliere atat pentru tichetele de masă pe suport de hartie, cat si pentru cele emise pe card, mentinandu-si pozitia de lider national, asa cum a reusit in ultimii 16 ani, de cand emite in Romania.

În prezent, reteaua de comercianti care acceptă tichetele de masă pe hartie Gusto Pass include peste 66.500 de unităti de retail.

Noile carduri Gusto Pass

Tichetele de masă electronice sunt carduri dedicate exclusiv alocatiei individuale de hrană a angajatilor si pot fi utilizate numai in acele unităti de alimentatie publică echipate să accepte carduri si care au contracte incheiate cu unitătile emitente. Cardurile Sodexo Gusto Pass sunt emise sub licenta MasterCard, incorporează tehnologia chip&pin si sunt contactless.

Sodexo estimează că aproximativ 8% dintre tichetele emise in primul an de la introducere vor fi in format card, ajungand ca, in primii trei ani, volumul de tichete pe card să reprezinte 30% din total. La nivel mondial, grupul Sodexo emite 65%-70% din volumele sale pe carduri.