Caravana BookLand la Sun Plaza Mall, in Bucuresti afaceri romania

etichete afaceri:
authorized  lucruri  atlantica  latif  personalitate  expozitie  provincie   uman  farmacii  muta  trust  afisare  playground  lenovo  viitoarea  pleininger  realizeaza  umbrire  aroma  numar  cabana  realizatori  remax  hous  preg  intrebuintare  transportate  panoplia  roman  intr 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Caravana BookLand la Sun Plaza Mall, in Bucuresti

sursa: www.smartfinancial.ro
Ca efort de integrare al cărtii in circuitul firesc al societătii, Targul urban de carte BookLand continuă turneul prin mall-urile bucurestene pană pe 23 decembrie 2011. Cititorii care vor să evite aglomeratia de dinaintea Sărbătorilor pot găsi incă de pe acum un cadou potrivit la un pret avantajos.

"Astfel, o vizită la Mall nu iti aduce doar relaxare si cumpărături cotidiene, ci te invită si la o sesiune de shopping cultural, una dintre putinele investitii care se mentin pe termen lung, chiar si in conditii de criză. Pe langa toate acestea, rafturile de carte vor intampina cititorii cu vouchere si cadouri surpriză din partea organizatorilor", spun organizatorii.

Editia a II-a a Targului urban de carte va fi organizată sub forma unui turneu in mall-urile din Bucuresti si va promova cartea alături de numeroase proiecte culturale, timp de 8 săptămani. Al doilea mall din turneu este Sun Plaza, iar programul de vizitare este: 8-13 noiembrie intre orele 10.00 - 22.00.

"Sun Plaza incurajază activitătile ce au ca scop alimentarea mintii, spiritului si sufletului uman si de asemenea acestă actiune nu este prima de acest gen. Asa cum spunea si Sadoveanu „Cărtile ne sunt prieteni statornici. Ne sunt sfetnici si nu ne contrazic. Cărtile care ne plac sunt si urne pline de amintiri”. Sun Plaza devine tăramul amintirilor plăcute si al prieteniei. Le dăm intalnire tuturor iubitorilor de carte, aici, in Sun Plaza, cu lumea magică a povestilor de care avem nevoie cu totii, de la mic la mare, ba mai mult sperăm ca acestia să ia in considerare cărtile in alcătuirea listei de cadouri pentru cei dragi de sărbători", subliniaza oficialii Sun Plaza.

La doar 6 luni de la lansarea sa pe piată, BookLand, primul targ de carte organizat in Mall, a reusit să convingă peste 2,5 milioane de romani că lectura poate deveni o activitate cel putin la fel de plăcuta precum shopping-ul, jocul de bowling sau discutiile libere din cafenelele Mall-urilor.

Cu vanzări de peste 20.000 de titluri in valoare de 80.000 de euro, targul de carte urban BookLand isi păstrează conceptul de targ inovator oferind servicii integrate editurilor, iar pe de altă parte, continuă investitia si dezvolta noi directii sub cupola aceluiasi brand, cum este deschiderea recentă a unei librării online (www.book-land.ro), culminand in prima parte a anului viitor cu deschiderea librăriei BookLand Café.

Cititorii sunt invitati să viziteze cel de-al doilea Mall din turneu, in Sun Plaza (Calea Vacaresti nr. 391) si să intre in dialog cu cărtile aduse de BookLand si cele mai mari edituri romanesti, pentru că aici „si cărtile pot avea o viată socială”, spun organizatorii.

Dintre editurile si casele de discuri participante: Adevărul, Aramis-Minerva, Brandbuilders, Cartea Romanească, Coresi, Gama, Herald, House of Guides, Humanitas, Litera, Nemira, Polirom, Rao, Trei, Tritonic, Universal Music.

După prima editie a targului de carte urban care a avut loc inainte de Paste in cel mai mare Mall din Bucuresti, AFI Palace Cotroceni, organizatorul evenimentului, More than Pub, in urma feedbackului primit din partea editurilor, publicului, a decis să dezvolte conceptul extinzand proiectul la nivel national.