Canon lanseaza PowerShot G16 si PowerShot S120 - doua noi camere ce ofera un nou nivel al calitatii imaginii si al performantei afaceri romania

etichete afaceri:
autoturismul  electronics  jersey  ultimul  imbunatatita  transmitere  serioase  omnibus  postcump  risipite  novensys  autodisciplina  sfar  excesiv  cineworld  crina  marginean  serenade  celorlal  gasim  ceu  schweighofer  incas  ocupat  eminesciene  4psa  reafirmarea  borsec  comers  geografie 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Canon lanseaza PowerShot G16 si PowerShot S120 - doua noi camere ce ofera un nou nivel al calitatii imaginii si al performantei

sursa: www.smartfinancial.ro
Canon iși consolidează mult lăudata serie PowerShot prin introducerea PowerShot G16 şi PowerShot S120 - două noi camere ce demonstrează expertiza Canon fără rival in materie de procesare a imaginii şi de design optic. Concepute pentru a oferi un nou nivel al calităţii imaginii şi a performanţei in gama de compacte Canon, ambele modele oferă viteză şi sensibilitate impresionante.

În centrul ambelor modele se află noul procesor de imagine Canon DIGIC 6 - o platformă puternică care permite capturarea unor imagini unice. Puterea DIGIC 6 permite utilizatorilor mai multă flexibilitate in fotografie şi imagini spectaculoase chiar şi in situaţii neprielnice. Sistemul Canon HS, ce combină procesorul DIGIC 6 cu senzorul CMOS de inaltă sensibilitate de 12,1 megapixeli 1/1.7, oferă imagini cu o gamă dinamică mai mare, mai puţin zgomot de imagine şi un nivel ridicat al detaliilor, chiar şi in condiţii de luminozitate scăzută, graţie unui ISO de pană la 12800.

Cu viteză şi performanţe imbunătăţite, ambele camere sunt uşor de folosit şi pot fotografia foarte rapid, cu rafală de aproximativ 9cps. Fotografii beneficiază, de asemenea, de avantajul unei viteze AF imbunătăţite semnificativ - PowerShot G16 este cu 41% mai rapid decat predecesorul G15, iar PowerShot S120 este cu 50% mai rapid decat predecesorul S110. G15 şi S110 sunt, la randul lor, semnificativ mai rapide comparativ cu modelele G şi S anterioare lor.

PowerShot G16

PowerShot G16 dispune de un obiectiv Canon superluminos cu f/1.8-2.8, dezvoltat folosind sticlă cu refracţie mare, plus un strat multiplu de material unic creat special pentru anumite lungimi de undă ale luminii, la scară nanometrică. Zoom-ul optic 5x oferă o versatilitate impressionantă, cu o diafragmă f/1.8 la unghiul cel mai larg, de 28mm, şi f/2.8 la focala maximă, de 140mm. Fotografii beneficiază, astfel, de mai multă libertate de de fotografiere in lumină slabă, folosind viteze de declanşare rapide, pentru a surprinde mişcarea chiar şi la zoom optic maxim.

Proiectat cu un stil caracteristic seriei PowerShot G, G16 oferă o gamă de contrale manuale şi operare excelentă pentru o folosire constantă, iar corpul uşor şi robust, din aluminiu, il transformă intr-un complement ideal DSLR-ului. Proiectat pentru a fi folosit rapid, cu o singură mană, camera dispune de Control Dial pe două niveluri, cu buton dedicat filmării, şi cu Font Dial, Rear Dial şi buton pentru rapiditate personalizabile - astfel, e mai simplu şi mai rapid pentru un utilizator să acceseze şi să ajusteze setările camerei in timpul fotografierii, intre cadre. Mai mult, G16 este primul aparat din seria PowerShot G care beneficiază de conectivitate wireless.

Seria G de la Canon este, de altfel, preferata fotografilor avansaţi. Un studiu recent, derulat in Canon Professional Network , a relevat că, dintre cei ce folosesc aparatele acestei serii, 83% o fac pentru uz personal, iar 53% le-au folosit şi in scopuri profesionale. Rezultatul scoate in evidenţă increderea pe care fotografii profesionişti o acordă seriei G, folosind aceste modele pe post de camere secundare, atat la lucru, cat şi in viaţa personală, cand vor să surprindă momente personale preţioase.

PowerShot S120

PowerShot S120 este primul model din seria S, de altfel şi cea mai subţire cameră din lume, care beneficiază de obiectiv cu f/1.8 . Zoom-ul optic 5x, superangular, de 24mm cu f/1.8, oferă flexibilitate in capturarea unei serii mari de subiecte. Obiectivul livrează fotografii clare chiar şi in condiţii intunecate graţie diafragmei largi. Cu 24mm şi un unghi foarte larg, este ideal pentru capturarea unor scene extraordinare, in timp ce versatilitatea zoom-ului permite apropierea de subiect.

Demonstrand un echilibru perfect intre dimensiuni şi o calitate a imaginii excelentă, S120 dispune de multe opţiuni de control manual intr-un corp subţire şi compact. Imaginile pot fi distribuite direct către echipamentele portabile şi reţele sociale prin funcţia WiFi, iar setările cruciale pot fi ajustate in mai multe moduri - prin butoanele dedicate, direct de pe ecranul tactil de 7,5 cm (3 inci) sau din deja iconicul Lens Control Ring - asigurandu-se astfel că fotograful are intotdeauna control.

Flexibilitate creativă cu control manual

Oferind niveluri similare de control precum in cazul unui DSLR Canon EOS, ambele modele au fost proiectate să permită controlul manual total pentru cele mai importante setări de expunere. Aparatele oferă, de asemenea, fotografiere in mai multe raporturi de dimensiune şi suport RAW pentru maximum de creativitate in compoziţie şi libertate de procesare.

Dezvoltarea a două noi filtre creative - Star şi Background Defocus -, precum şi un mod HDR imbunătăţit, vor incuraja creativitatea in timpul fotografierii. Împreună cu o performanţă ISO excelentă in lumină slabă, modul Star, cu trei presetări diferite - Star Nightscape, Star Trails şi Star Time-lapse - permite utilizatorilor să captureze cerul instelat in cadre vii. Funcţia Background Defocus crează instantaneu un efect de camp de profunzime, estompand automat fundalul, in timp ce, impreună cu modul HDR, oferă şi mai multă libertate pentru capturarea de imagini HDR din mană.

Claritatea imaginii cu stabilizare inteligentă

Renumita tehnologie Canon de stabilizare a imaginii contracarează tremurul camerei, micşorează neclaritatea din fotografii şi mişcarea din clipurile video. Intelligent IS detectează automat cand situaţia cere şi aplică cele mai potrivite moduri de stabilizare dintre cele şapte presetabile. Ambele modele dispun, de asemenea, şi de un mod Enhanced Dynamic IS pe cinci axe, ce reduce trumurul camerei care apare in timp ce se filmează in mişcare, pe jos sau dintr-o maşină.

Fii conectat

Funcţia WiFi Canon este disponibilă pe ambele modele, ceea ce inseamnă că amintirile preţioase pot fi impărtăşite prin incărcarea imaginilor pe reţele sociale, atunci cand aparatul e conectat la internet, sau prin intermediul unor portabile precum smartphone-ul sau tableta. Camera poate, de asemenea, inregistra coordonatele GPS prin intermediul mobilului şi activarea datelor de localizare pe poze, folosind aplicaţia Canon dedicată pentru telefon sau tabletă. Noua funcţia Image Sync protejează imaginile memorabile. Utilizatorii pot selecta şi trimite fotografiile prin WiFi, folosind Image Sync, care decide in mod inteligent care este cea mai bună metodă de backup, stocare in cloud sau pe un calculator de incredere, apoi le sincronizează automat.

Video Full HD clar

PowerShot G16 şi PowerShot S120 suportă inregistrare video Full HD (1920x1080) la 60cps cu sunet stereo - ideală pentru capturi creative, de inaltă calitate. Zoom-ul ambelor camere poate fi folosit in timpul inregistrării, in timp ce funcţia Tracking AF se asigură că subiectul este clar şi focalizat. PowerShot G16 dispune de procesare Fine Detail Movie şi de reducere a zgomotului avansată la 60cps, pentru a filma clipuri la standarde de expert chiar şi in condiţii de lumină slabă. Utilizatorii pot, de asemenea, să facă focus manual inainte de a incepe să filmeze, folosind funcţia Manual Focus Peaking pentru a scoate in evidenţă aria contrastantă şi pentru a focaliza perfect. Pentru mai multă compatibilitate cu smartphone-uri şi tablete, atat PowerShot S120, cat şi PowerShot G16 inregistrează in format MP4, iar clipurile pot fi compresate direct in cameră (pană la 88% mai mici) pentru distribuire simplă şi rapidă.

PowerShot G16 - caracteristici principale:

• Obiectiv luminos f/1.8-2.8, 28mm, zoom 5x
• HS System: 12.1 MP CMOS, DIGIC 6
• Intelligent IS cu stabilizare video pe 5 axe
• Rafală: pană la 9.3cps
• LCD 7.5 cm (3.0”); OVF
• Front Dial, Full Manual, RAW
• Full HD (60fps)
• Wi-Fi; GPS via Mobile
• Star Mode
• O gamă de accesorii


PowerShot S120 - caracteristici principale

• Obiectiv 24mm, f/1.8, 5x zoom
• HS System: 12.1 MP CMOS, DIGIC 6
• Intelligent IS cu stabilizare pe 5 axe
• Rafală: pană la 9.4fps
• Ecran tactil 7.5 cm (3.0")
• Lens Control Ring, Full Manual & RAW
• Full HD (60fps)
• Wi-Fi; GPS via Mobile
• Star Mode
• Carcasă subacvatică opţională - 40m