Canon lanseaza noile echipamente PowerShot SX600 HS, IXUS 265 HS, SELPHY CP910 si SELPHY CP820 afaceri romania

etichete afaceri:
kinecto  gobain  femeile  pedofiliei  holiday  acoperirii  husein  prodv  microprocesor  viziteaza  macroeconomic  cara  meseriile  buticul  binecunoscutul  viralul  responsabila  telefonia  exchipamentele  500  progressive  valorea  farmache  kronschnabl  telesales  importatoare  emirat  basme  conti  acoperite 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Canon lanseaza noile echipamente PowerShot SX600 HS, IXUS 265 HS, SELPHY CP910 si SELPHY CP820

sursa: www.smartfinancial.ro
Canon lansează două modele noi de camere compacte cu superzoom - PowerShot SX600 HS și IXUS 265 HS. Ideale pentru incepători intr-ale fotografiei, aceia care iși doresc să fie cat mai aproape de subiecți și de acțiune, chiar și de la distanță, cele două camere Canon beneficiază de funcții remarcabile in ceea ce privește zoom-ul, precum și de moduri creative de fotografiere și o serie de caracteristici avansate de conectivitate, oferind posibilitatea de a surprinde, inregistra și partaja momentele speciale rapid și ușor, in timp real. Cele două modele de camere compacte - PowerShot SX600 HS și IXUS 265 HS - iți păstrează amintirile in siguranță, in timp ce imprimantele foto compacte - SELPHY CP910 şi SELPHY CP820 - te invită să imprimi imaginile preferate, spre a le oferi in dar celor dragi.

Apropie frumusețea subiecților și acțiunea de la distanță PowerShot SX600 HS şi IXUS 265 HS au carcase compacte și permit apropierea de acțiune și de subiecții surprinși in momente inedite, mulțumită superzoom-ului de primă clasă de la Canon. Modelul PowerShot SX600 HS oferă flexibilitate de fotografiere in detaliu a peisajelor și panoramelor de cadru larg, cu ajutorul lentilelor de unghi-ultra-larg de 25mm, precum și capturarea de inaltă claritate a unor obiecte in prim-plan, fără a compromite calitatea imaginii. Optim pentru situațiile in care acțiunea se intamplă de jur imprejur, Canon PowerShot SX600 HS este dotat cu un zoom optic 18x, iar alături de tehnologia Canon ZoomPlus 36x, capacitatea de transfocare a noului aparat tip point-and-shoot (incadrează-și-fotografiază) este impresionantă.

Compact, elegant și versatil, modelul Canon IXUS 265 HS iți va fi bun prieten la concerte, festivaluri, evenimente sociale. Privit din prisma lentilelor de zoom optic 12x și 25-300 mm, distanță focală, Canon IXUS 265 HS permite atat cadre adaptate de unghi-ultra-larg, cat și distanță telephoto.

Imagini de inaltă calitate in orice imprejurare

Tehnologia Canon inlesnește procesul de capturare a unor imagini de inaltă calitate, ambele noi modele de camere foto compacte, PowerShot SX600 HS şi IXUS 265 HS, cu procesor Canon DIGIC 4+, oferind responsivitate excepțională. Conceput pentru fotografii de zi sau de noapte, sistemul Canon HS (High Sensitivity) imbină procesorul DIGIC 4+ cu un senzor de inaltă sensibilitate CMOS de 16mp, fiind capabil de a suprinde instantanee ultra detaliate.

Fotografiază, conectează-te şi partajează Partajarea imaginilor pe rețelele de socializare și stocarea lor preventivă in Cloud sunt comenzi rapide și simple pentru cele două camere foto - PowerShot SX600 HS și IXUS 265 HS. Prin intermediul unui buton dedicat - Mobile Device Connect - aparatele pot fi conectate pe loc la un smartphone; un plus de conectivitate il aduce tehnologia NFC (Near Field Connectivity), care facilitează legătura cu dispozitive dotate cu NFC, pentru partajarea imaginilor in cațiva pași simpli.

Funcţiile de conectivitate ale celor două camere compacte Canon prezintă o noutate, anume funcţia Remote Shooting. Special concepută pentru fotografierea la distanţă, această caracteristică oferă libertatea de a realiza sesiuni foto cu prietenii sau membrii familiei la o distanță de cinci metri de aparatul de fotografiat, prin intermediul unui smartphone sau al unei tablete. Ecranul dispozitivului ajutător afișează butoane care permit camerei să fie operată de la distanță, astfel incat imaginile să poată fi capturate, afișate și salvate in timp real.

Explorează-ți propria creativitate Oferă fotografiilor tale un supliment artistic cu o gamă considerabilă de efecte creative. Dacă nu eşti sigur ce efect să utilizezi, funcţia specială Creative Shot va alege pentru tine - poţi captura pană la șase versiuni diferite ale aceleiași imagini, fiecare cu propria influenţă creativă. Poți selecta din cele patru teme - Monocrom, Retro, Special și Natural - cu un total de 46 de efecte creative. Canon PowerShot SX600 HS și IXUS 265 HS oferă avantajul de a retrăi momentele de culise, funcţia Hybrid Auto realizează o inregistrare video de 4 secunde, inainte de orice declanşare a butonului de fotografie. Toate fotografiile și clip-urile video se pot uni la editare intr-un singur material pentru a reprezenta povestea completă.

Alături de tine, oriunde mergi - design compact, de buzunar Consistența este cuvantul de ordine, cele două modele Canon PowerShot SX600 și IXUS 265 HS sunt capabile de a captura imagini de inaltă calitate in condiții de lumină diurnă și nocturnă, cadru după cadru. Construit intr-un corp metalic lucios de dimensiuni reduse, cu obiectiv de mare zoom şi disponibil in 4 (patru) culori inspirate - mov, roz, argintiu şi negru - versatilul IXUS 265 HS incape in orice buzunar, la indemană pentru momente spontane. Ecranul LCD, cu o diagonală de 7.5 cm (3.0”) şi inaltă rezoluţie (461k dot), simplifică procesul de revizuire a fotografiilor. Noul PowerShot SX600 HS beneficiază de un ecran LCD PureColor II G cu o diagonală de 7.5cm (3.0”), ideal pentru captura de imagini in plină lumină solară.

SELPHY CP910 și SELPHY CP820 - Imprimă cele mai dragi amintiri Vei retrăi momentele speciale prin tipărirea fotografiilor cu noile imprimante SELPHY CP910 şi SELPHY CP820. Cu o funcție imbunătățită de conectivitate, imprimanta SELPHY CP910 permite tipărirea fotografiilor direct de pe smartphone - prin intermediul dispozitivelor iOS și Android - și tipărirea de inaltă calitate a fotografiilor de pe aparatul de fotografiat wireless. Pentru flexibilitate, funcţia AirPrint permite imprimarea fotografiilor de pe dispozitive Apple compatibile, fără a instala un software. La ambele modele, există posibilitatea de a imprima direct de pe o serie de carduri de memorie compatibile sau de la orice dispozitiv compatibil PictBridge, inclusiv camere video. Fie că imprimi imagini de la evenimente speciale sau din vacanţă, cele două modele imprimă fotografii la calitatea unui laborator fotografic in mai puţin de un minut.

Imprimantele au design compact, o interfaţă intuitivă şi un ecran LCD basculant cu diagonală de 6.8 cm (2.7'') pentru o vizualizare accesibilă a fotografiilor. Poţi alege chiar şi varianta de finisare a fotografiei, cu trei opțiuni de finisare (lucioasă și două semilucioase), disponibile fără a fi nevoie să schimbi banda de cerneală sau hartia.