Campanie nationala de recrutare si formare pentru experti, specialisti si consultanti SUERD afaceri romania

etichete afaceri:
vama  respectiva  dinti  strelitzia  globale  literare  piața  capabilitatii  scenografie  65  destinatia  ursulet  portofelului  seduce  muresan  lacului  dg  x6  constientizare  philips  motiveaz  sot  distribuitorii  comenzi  serioasa  statistică  5g  clujul  joac  anton 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Campanie nationala de recrutare si formare pentru experti, specialisti si consultanti SUERD

sursa: www.smartfinancial.ro
Odată cu noile apeluri si oportunităti de finantare europeană direct de la Bruxelles, precum si cu accentul pus de acum inainte pe participarea la consortii extinse pentru proiecte trans-nationale majore, mai cu seamă in contextul geo-economic al macro-regiunii Dunării, Catedra Internatională Onorifică „Jean Bart” in sprijinul Strategiei UE pentru Regiunea Dunării (CIO-SUERD) sprijină in mod concret campania noii asociatii nationale „Comunitătile Locale Riverane Dunării” (CLDR), fondată in noiembrie 2014, in selectarea unor noi experti, specialisti si consultanti atat din sectorul public, cat si din cel privat pentru a lucra in echipele formate sau pe cale de a fi formate in acest sens.

În perioada 2014-2020, provocările spre a reusi o relansare economică si socială prin instrumentele SUERD in toate cele 41 de judete ale tării sunt inzecite deoarece comunitătile locale, universitătile si mediul privat de business trebuie să coopereze mult mai strans si mai coerent laolaltă cu partenerii din proiectele cu „valoare adăugată dunăreană” la scară macro-regională, potrivit recomandărilor exprese ale Comisiei Europene si Comitetului Regiunilor referitoare la activarea „prioritătilor regionale SMART”. De aceea, in parteneriat cu Academia Romană, prin Centrul de Biodiversitate „Acad. David Davidescu”, care coordonează forme acreditate de pregătire doctorală si post-doctorală, CIO-SUERD invită pe toti cei interesati de aceste noi oportunităti de formare si implicare profesională in proiecte să ia parte la Sesiunea de Informare si Training intitulată „Fundraising (atragere finantări europene) si Lobby institutional in macro-regiunea Dunării”, care se va desfăsura la sediul Casei Academiei Romane din Bucuresti, in data de 5 februarie 2015.

În urma absolvirii acestei sesiuni, participantii vor putea fi cooptati in cadrul Registrului National al Expertilor Dunăreni ale cărui baze au fost puse in septembrie 2012 si vor fi invitati să participe la proiectele pe care le initiază Asociatia “Comunitătile Locale Riverane Dunării”, in parteneriat in special cu Asociatia Municipalitătilor si Oraselor din Austria si Asociatia Municipalitătilor si Oraselor din Germania. Absolventii primesc, de asemenea, Certificat de Absolvire eliberat in co-tutelă de Catedra Internatională Onorifică “Jean Bart” si Centrul de Biodiversitate al Academiei Romane.

Speakeri invitati: Prof. Univ. Dr. Alexandru T. BOGDAN - Membru Corespondent al Academiei Romane; Prof. Univ. Dr. Petre PRISECARU - Cercetător, Institutul de Economie Mondială; Prof. Sever AVRAM - Coordonator General CIO-SUERD; Sandu ZAMFIRESCU - Specialist SEO & Social Media, Phaeton Gala.

Pentru confirmarea participării, cei interesati sunt rugati să completeze Formularul de Înscriere de pe pagina www.HouseofEurope.ro. Înscrierile se fac in limita celor 20 de locuri disponibile, in baza principiului „Primul venit - primul servit”, pană cel tarziu in data de 22 ianuarie 2015.

Parteneri Media Asociati: Agentia Natională de Presă AGERPRES, TVH, ZiarulAlb.ro. Parteneri Media: Finantare.ro, CalendarEvenimente.ro, CaleaEuropeana.ro, Comunicatii Mobile, Opinia Nationala, SmartFinancial.ro, NewsChannel.ro, Tribuna Economica, ComunicateMedia.ro, Economie si Administratie Locala, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, ClubAfaceri.ro, BrandInfo.ro, GhiseulBancar.ro, PRwave.ro, "EU-RO Clearing Funds".