Campanie MasterCard PayPass si Maestro PayPass cu premii pe loc in Inmedio, Relay, Le Cafe Inmedio, 1 Minute, So Coffee! si Voyage Cafe afaceri romania

etichete afaceri:
wm  lipton  europharm  melodii  audiente  prielnic  televiziune  altadata  elastice  poloniei  cartierului  matteo  colectat  motivatiile  gastronomie  compusii  21102008  guerrilla  lector  aplicatiilor  barierele  cutiile  panorama  caracterizeaz  cursul  competitivitatea  prezentului  indelungat  completari  aterizarea 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Campanie MasterCard PayPass si Maestro PayPass cu premii pe loc in Inmedio, Relay, Le Cafe Inmedio, 1 Minute, So Coffee! si Voyage Cafe

sursa: www.smartfinancial.ro
MasterCard lanseaza, in parteneriat cu lantul de magazine Inmedio, Relay, Le Cafe Inmedio, 1 Minute, So Coffee! si Voyage Cafe, o noua campanie de comunicare pentru sustinerea platilor contactless.

Astfel, orice tranzactie contactless cu MasterCard PayPass si Maestro PayPass, efectuata in oricare dintre cele 193 de magazine din toata tara, va fi premiata pe loc cu un baton de ciocolata Snickers sau cu o bautura energizanta Reload, la alegerea clientului.

„Usurinta si rapiditatea cu care poti face o plata PayPass se potrivesc foarte bine cu natura brandurilor cu care demaram astazi aceasta initiativa”, a declarat Gabriel Ghita, Business Development Manager CEE, MasterCard Europe. „Aflate in cele mai aglomerate zone din orase, in marile centre comerciale, in zonele de tranzit sau de business, in magazine precum Inmedio sau Relay, clientii intra pentru cateva minute, pentru a-si lua o gustare rapida sau a se pune la curent cu ultimele stiri, si apreciaza platile simple si rapide. Salutam, asadar, deschiderea partenerului nostru, LS Travel Retail Romania, fata de adoptarea metodelor inovatoare de plata si incurajam toti retailerii sa afle mai multe despre beneficiile platilor contactless PayPass”, a mai spus Gabriel Ghita.

„Eficienta in desfasurarea tranzactiilor la casa de marcat reprezinta un aspect foarte important si foarte apreciat de catre clientii nostri”, a declarat Marius Vacalau, Chief Operating Officer LS Travel Retail Romania. „In acest sens, parteneriatul pe care il incepem astazi alaturi de MasterCard ne ajuta sa oferim un nou serviciu celor peste 1,7 milioane de persoane ce ne trec pragul luna de luna. De asemenea, implementarea sistemului PayPass in toate magazinele pe care le operam subliniaza deschiderea pe care compania noastra o are fata de orice serviciu inovator, adaptat mediului foarte dinamic si tehnologizat in care traim.”

In prezent, instrumentele de plata MasterCard PayPass si Maestro PayPass sunt disponibile clientilor BRD Groupe Societe Generale, BCR, ING Bank si Credit Europe Bank si pot veni atat sub forma unui card bancar, cat si sub forme neconventionale precum stickere sau brelocuri.

Tehnologia PayPass permite utilizatorilor sa faca plati, simplu si rapid, cu carduri sau dispozitive contactless, prin simpla apropiere a acestora de un terminal contactless ce afiseaza marcile MasterCard PayPass si Maestro PayPass. Pentru efectuarea tranzactiei, clientii nu mai trebuie sa dea cardul din mana, iar in cazul platilor mai mici de 100 lei, nu mai este solicitata introducerea codului PIN sau semnarea chitantei.

La nivel mondial, la sfarsitul anului 2012 tehnologia PayPass era utilizata in 51 de tari, in aproximativ 700.000 de locatii de acceptare, o crestere cu 64% comparativ cu 2011. De asemenea, in decembrie 2012 in Europa erau 27 de tari in care tehnologia PayPass este disponibila, la peste 140 de institutii financiare emitente.

LS Travel Retail Romania opereaza 193 de magazine in format convenience, sub sase brand-uri internationale: Inmedio, Relay, 1 Minute, So Coffee, Voyage Cafe si Le Cafe Inmedio. Compania a generat o cifra de afaceri de peste 288 milioane de lei in 2012, in crestere cu peste 16% fata de 2011.