Campanie Mastercard in magazinele Kaufland - premii in valoare de peste 90.000 lei afaceri romania

etichete afaceri:
north  centre  emerging  toolkit  forbes  optional  banda  deopotriv  unirea  jackmoris  premiaz  gestiunea  birlic  350  facand  aurii  glob  valorifice  rompolykem  domeniu   exceland  ridice  imense  acumulat  makken`s  benko  beatrix  exploatare  h  x6 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Campanie Mastercard in magazinele Kaufland - premii in valoare de peste 90.000 lei

sursa: www.smartfinancial.ro
Povestile devin realitate la Disneyland Paris, cu Mastercard si Kaufland, oferind celor care plătesc cu cardul in lantul de hipermarketuri, in perioada 5 septembrie - 30 octombrie 2016, posibilitatea de a castiga trei experiente magice alături de membrii familiei. Acces nelimitat in parcurile Disney, vouchere de cumpărături si sansa de a participa la Balul „Magie inainte de Miezul Noptii” - unde atat cei mici, cat si cei mari isi pot intalni personajele favorite - sunt doar cateva dintre surprizele care ii asteaptă pe castigători, intre 9 si 11 decembrie.

În plus, in cadrul campaniei, alti trei norocosi se vor putea bucura de premii in valoare de 1.000 de lei, fiecare, ce se vor credita pe cardul Mastercard sau Maestro folosit la cumpărături.

„Să transformi visele in realitate este, intr-adevăr, De nepretuit, astfel că, alături de partenerul nostru, Kaufland, ne propunem să oferim romanilor posesori de carduri Mastercard sau Maestro si familiilor lor, amintiri ce durează o vesnicie. Cu un gest simplu si firesc, acestia pot să isi transforme cardul in bagheta magică ce ii va trimite la Balul „Magie inainte de Miezul Noptii”, un eveniment ce se va desfăsura la Disneyland Paris, exclusiv pentru detinătorii de carduri Mastercard sau Maestro”, a declarat Diana Tănase, Marketing Manager pentru Romania in cadrul Mastercard.

Fiecare tranzactie de plată efectuată cu cardul Mastercard sau Maestro in cadrul lantului de hipermarketuri Kaufland va fi inscrisă automat si gratuit in campanie. În plus, tranzactiile realizate in mod contactless vor intra cu sanse duble de castig in tragerea la sorti a castigătorilor, pe data de 14 noiembrie 2016.

„Ne bucurăm de o nouă experientă unică Mastercard. Am gandit această campanie pentru a oferi clientilor nostri sansa de a indeplini cea mai mare dorintă a copiilor lor, precum si un vis al propriei copilării, transformand astfel experienta cumpărăturilor intr-o adevărată aventură“, a declarat Valer Hancas, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland Romania.

Campania se va desfăsura in toate magazinele Kaufland din Romania. Mai multe detalii sunt disponibile online pe platformele www.mastercard.ro si www.kaufland.ro.