Camerele video GZ-E105, GZ-EX315 si camera sport GC-XA1B - in promotia lansata de JVC si Falcon Electronics afaceri romania

etichete afaceri:
d  romsilva  prevenire  meniuri  efortului  tinerilor  biroul  bornaz  hidrotratare  termostor  dezvoltat  sfatuiasca  bixtonim  publicitare  viitorului  kuropatwinski  stimulati  sieg  greentech  amplasamentul  doctor  cotroceni  500x  reusi   marcat  inovative  colegilor  solutiile  filme  strasbourg 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Camerele video GZ-E105, GZ-EX315 si camera sport GC-XA1B - in promotia lansata de JVC si Falcon Electronics

sursa: www.smartfinancial.ro
JVC şi partenerul său tradiţional, Falcon Electronics, au demarat o nouă campanie promoţională: “JVC te trimite la munte!”. Cei care cumpără pană la jumătatea lui septembrie 2013 o cameră video JVC la promoţie primesc pe loc un weekend pentru două persoane la munte.

Promoţia se desfăşoară din 12 august pană pe 15 septembrie 2013 in showroomurile Falcon Electronics din Bucureşti, Braşov, Cluj, Iaşi şi Timişoara, in magazinul online store.falcon.ro şi in magazinele partenere. Produsele participante la promoţie sunt camerele video GZ-E105, GZ-EX315 şi camera sport GC-XA1B.

Camera video compactă GZ-E105 este full HD, oferă zoom optic 40x şi stabilizator de imagine şi răspunde nevoilor celor care vor să inregistreze bine, rapid şi uşor amintiri din vacanţă, aniversări sau alte evenimente importante din viaţa de familie. Camera video compactă GZ-EX315, aduce in plus funcţia WiFi, fiind compatibilă cu smartphone-ul sau tableta, venind astfel in intampinarea celor care vor să impartă şi cu alţii amintirile dragi.

Un alt produs care aduce un weekend la munte cumpărătorului este camera video de acţiune JVC Adixxion - GC-XA1B. Camera JVC Adixxion este rezistentă la praf şi şocuri, la - 10 grade Celsius şi la 5 metri sub apă, fără să necesite carcasă suplimentară.

La achiziţionarea unei camere GZ-EX315 sau unei camere GC-XA1B, cumpărătorii primesc două nopţi de cazare, in vreme ce GZ-E105 ii trimite pentru o noapte la munte pe cei care o cumpără. Cazarea se face in pensuni, vile şi hoteluri de 3 stele din Sinaia, Buşteni şi Săcele.

Regulamentul promoţiei se găseşte la adresa: http://store.falcon.ro/regulament-jvc-te-trimite-la-munte.html

“JVC şi Falcon işi incurajează cumpărătorii să se bucure de produsele lor in aer liber, alături de familie. Pentru noi este important ca aceia care ne oferă increderea lor prin achiziţionarea camerelor video JVC să creeze şi să păstreze amintiri frumoase”, a declarat Corina Diţu, director de marketing Falcon Electronics.