BursadeConta.ro - prima bursa de servicii contabile - este functionala acum in Romania afaceri romania

etichete afaceri:
frecventa  adaptat  24h  poker  oasis  escaladarii  d90  kit  gaming  deruleaz  bucuros  finanzpartner  akamai  martin  posibilita  incercat  origini  automatiz  chiriasii  austeritate  societatile  dezinhib  repurtat  maturi  toleranta  jaful  convingere  inoveaza  bucatarul  tipografie 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

BursadeConta.ro - prima bursa de servicii contabile - este functionala acum in Romania

sursa: www.smartfinancial.ro
BursadeConta.ro, primul portal din Romania ce reuneste atat oferta cat si cererea de servicii financiar-contabile, lansat in luna August a acestui an, urmareste sa aduca la un loc 25% dintre toti expertii, firmele de contabilitate precum si PFA-urile existente la nivel national precum si un procent reprezentativ din cererea de servicii contabile, insemnand un numar de pana la 25 de cereri unice, zilnice.

Investitia de pana acum in acest portal este de 20,000 Euro, ea urmand sa ajunga la 100,000 Euro in primii doi ani de existenta ai portalului. Pana acum, dupa doar 2 luni de functionare, portalul reuneste un total de 190 de oferte de prestari servicii contabilitate si 183 de cereri de astfel de servicii.

“Pana la aceasta data avem inscrisi peste 150 de contabili/firme de contabilitate sau PFA-uri iar numarul de cereri a ajuns undeva la o medie de maxim 6 cereri /zi. Un prim avantaj adus de o astfel de afacere sunt potentiali clienti, dispusi sa incheie un contract”, explica, Roxana Pavel, Anteea Consulting, Coordonator Comunicare BursadeConta.ro.

Cu o taxa de aderare simbolica pentru contabili (100 RON fara TVA) pentru o perioada de 12 luni indiferent de numarul de clienti contractati si cu zero costuri de inscriere pentru potentialii clienti, BursadeConta.ro urmareste sa ofere metode simple si verificate, menite a scurta timpul de gasire a unei firme de contabilitate sau a unui client de la cateva zile sau saptamani la cateva ore. „Daca o firma de contabilitate are o taxa minimala sa spunem de 200 RON/luna, chiar si asa, din achizitia unui singur client, aceasta isi recupereaza dublul investitiei in prima luna de abonament.”, continua coordonatorul de comunicare, BursadeConturi.ro.

Un alt avantaj oferit atat al celor ce cauta sevicii de contabilitate cat si al celor ce ofera aceste servicii, fie ei companii, experti contabili sau PFA-uri, se regaseste in verificarea ambelor parti de catre echipa BursadeConta.ro. Pentru a putea fi inscrise pe site, cererile de oferta trebuie sa apartina unei entitati reale, sa fie de actualitate si sa fie veridice precum si usor de confirmat.
De asemenea, firmele ce ofera servicii de contabilitate sau financiare trebuie sa furnizeze date verificabile in ce priveste compania, persoana fizica autorizata etc.

Exista deja contabili/ firme de contabilitate ce au contractat chiar si 7 clienti, in decurs de doua luni, in conditiile in care rata de achizitie off-line, de noi clienti, a unei firme normale de contabilitate este undeva de 1-2 clienti noi la cateva luni, dupa cum explica specialistii de la BursadeConta.ro

Media de raspundere la o cerere este de 7-8 oferte daca vorbim de un oras mare cum este Bucurestiul.

Referindu-se la decizia de a lansa acest serviciu pe piata romaneasca Roxana Pavel argumenteaza: “Acest serviciu, unic pe piata romaneasca, nu mai este de mult o noutate pe pietele vestice sau cele din America de Nord, unde nenumarate portaluri sau site-uri ofera sub o forma sau alta oportunitatea de a gasi rapid atat clienti, cat si furnizorii de servicii corespondente precum si posibilitatea de a face o comparatie atat intre oferte cat si intre cereri.”

Dupa cum apreciaza echipa de specialisti ce a realizat acest portal: in conditiile in care recesiunea economica, lipsa de timp fizic sau inchiderea unor IMM-uri au redus numarul de clienti ai firmelor de contabilitate, iar timpul fizic pentru cautarea de noi clienti este limitat, un asemenea produs este preconizat a fi de succes in Romania. Interesul crescut al companiilor pentru folosirea Internetului in dezvoltarea afacerilor este previzionat a impulsiona dezvoltarea portalului.

Portalul s-a lansat in august anul curent si in decurs de numai doua luni are ca si membrii peste 150 de contabili/ firme de contabilitate din toate judetele tarii, lista la care se adauga in medie intre 2 si 5 membrii/ zi si un maximum de pana la 6 cereri de oferta unice/ zi.

Cu o acoperire nationala, baze de date de clienti si furnizori verificate si un software special creat pentru accesibilitate, rapiditate si usurinta in cautare, BursadeConta.ro isi propune sa devina in scurt timp cea mai performanta metoda de tranzactionare a serviciilor contabile.

Despre Bursa de Contabilitate - BursadeConta.ro s-a dezvoltat ca urmare lipsei unui platforme comune, facil de accesat, cu informatii verificate, care sa reuneasca la un loc cererea si oferta, pe scurt contabilii si potentialii clienti ai acestora.

De asemenea, segmentul de servicii contabil - finaciar, simtea acut nevoia unui serviciu menit sa reduca timpul de gasire al unui client, timp ce uneori putea ajunge la zile, saptamani sau chiar luni.
Mai mult, BursadeConta.ro isi propune sa inlocuiasca metoda de gasire a clientilor prin recomandari cu una noua, moderna, rapida si eficienta.

BursadeConta este o investitie 100% romaneasca dezvoltata de un grup de finantisti si programatori romani.